Jump to content
php.lv forumi

python sucks


codez

Recommended Posts

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ļurkajis PHP 3 gadus un vienalga īsti nesaprot no kā sastāv valoda, ar kuru jamam ir 3 (!!!) gadu pieredze! Un problēma protams ir manī un visos citos, ja? t.

 

Un ja man ar PHP >5 gadu pieredzi ikdienas lietošanā tā nepatīk, arī es nesaprotu no kā tā sastāv? Problēma visos citos - nešķiet, ka pārspīlē? Kā zināms, ir pietiekami daudz, kas par PHP labprātāk izvēlas Python.

 

Tev nešķiet, ka cilvēki vairāk ieklausītos tavā sakāmajā, ja nebūtu tik agresīvs? Citādāk kā ar jaunības maksimālismu vai vienkārši stulbumu to izskaidrot nevaru.

 

Domāju, šeit ir pietiekami daudz cilvēku, kam interesē daGrevis pieredze un kas katru Python pieminēšanu automātiski neuztver kā aizvainojošu konkurējošas valodas mārketingu.

Link to comment
Share on other sites

Un ja man ar PHP >5 gadu pieredzi ikdienas lietošanā tā nepatīk, arī es nesaprotu no kā tā sastāv?
Man ir >20 gadu pieredze sinhronā kāju kustināšanā. Bet es vēl joprojām neesmu maratonists. Relate?
Problēma visos citos - nešķiet, ka pārspīlē? Kā zināms, ir pietiekami daudz, kas par PHP labprātāk izvēlas Python.
Kā zināms no kurienes?
Tev nešķiet, ka cilvēki vairāk ieklausītos tavā sakāmajā, ja nebūtu tik agresīvs? Citādāk kā ar jaunības maksimālismu vai vienkārši stulbumu to izskaidrot nevaru.
Tie, kam vajadzēs - ieklausīsies. Kam ne - man vienalga. Ja tu esi pieradis lasīt internetu "agresīvā tonī" kaut kur savas galvas tumšajos nostūros, es pie tā neesmu vainīgs. Agresīvs? Brīdi, kad esmu agresīvs šeit piedzīvojis tikai retais. Un šis nav tas gadījums.
Domāju, šeit ir pietiekami daudz cilvēku, kam interesē daGrevis pieredze un kas katru Python pieminēšanu automātiski neuztver kā aizvainojošu konkurējošas valodas mārketingu.
Un es domāju, ka te ir N reizes vairāk cilvēku, kuriem interesē citu pieredze PHP, ne Python. Jo php.lv ne python.lv. Ko nu?
Alga ir apmēram uz pusi lielāka. Uz pusi lielāka par PHP programmētāja algu.

Kaut kur 1500-1600 lati, ja? Ja domājam par parastu PHP devu, ne senior or lead.

Viss kas tur ir aprakstīts ir salīdzināšana ar PHP valodu bez teikšanas par to vai PHP tas ir realizēts labāk vai sliktāk.

1. Izziņas paņēmiens, kas kalpo par pamatu, lai spriestu par objektu līdzību vai atšķirību. http://www.tezaurs.l...w=salīdzināšana

Es gribu redzēt, kā iespējams salīdzināt kaut ko, nepasakot kaut ko labu vai sliktu par vienu vai otru salīdzināmo.

 

Here. Have a cat.

cute-cat-photos.jpg

Edited by F3llony
Link to comment
Share on other sites

Un par to attieksmi? Varētu padomāt, ka man baigi interesē attieksme no PHP programmētaja, kas neko vairāk par rutīnas darbiem nekad nemaz nav taisījis, jo dzīvo neredzot tālāk par savu degunu. Es paklausos, ko codez saka — tas ir interesanti un tur ir doma... paldies par viedokli viņiem! Nākamajā postā es redzu pilnīģu bezsakaru — čūsku ar «asprātīgo tekstiņu»... un tad ir visa nagla! Kāds ir atvēlējis pusstundu, stundu, lai izietu cauri visam rakstam un labotu teju vai katru teikumu ar nožēlojamu komentāru, kura saturs ir absurds un man pat «neceļās roka» veltīt savu dārgo laiku, lai pastāstītu kāpēc cienījamajam cilvēkam nav taisnība. Kā jau es minēju, «ar putām uz lūpam» tikai lai pierādītu to, ka tikai un vienīgi viņam ir taisnība! Šausmīgi....

 

Gaidu loģisku un pamatotu viedokli, kāpēc mans raksts ir tik briesmīgs. Pagaidām liekas, ka tas ir tikai tāpēc, ka jums ir bailes no visa jaunā (protams, ne visiem) un tiklīdz es sāku stāstīt kas citur ir labāks nekā PHP valodā, jūs to uztverat kā teju vai jūsu ģimenes goda aizskaršanu un vienkārši maucat savu «non-sensu»! Esmu drošs, ka ja es būtu rakstījis rakstu par Ruby un es būtu Ruby programmētājs, kurš raksta salīdzinājumu PHP v.s. Ruby, šī topika nosaukums būtu «Ruby sux», jebšu «if not PHP then sux». :)

Link to comment
Share on other sites

Bļ, es Tev jau trešo reizi saku - problēma nav valodā. Problēma ir tajā, kā Tu to savu skricelējumu pasniedz. Ar putām uz lūpām ir tava uztvere. Uzdrukāt Tev atbildi man neprasa ilgāk, kā pāris minūtes. Taču pēc tam varu mierīgi uzelpot par to, ka komūna nav atstājusi bez uzmanības kārtējo nepamatoto skricelējumu un pasarg' svētais Print, kāds nūbelis vēl šito izlasīs un paņems pa nopietnam.

 

Loģisku un pamatotu viedokli? Es Tev jau sniedzu loģisku un pamatotu viedokli. Ja Tev ir problēmas ar interpretāciju, tad man ko - uzrāpties kokā? Bailes no jaunā? Jokainais puika, es Python vairāk vai mazāk aktīvi izmantoju savus 2 gadus, kur vajag pa kādam daemon uzrakstīt vai ko tamlīdzīgu. Liecies taču mierā, fanāts reliģiozais.

Edited by F3llony
Link to comment
Share on other sites

Tu apzinies, ka tev ir problēmas? :)

 

> Bļ, es Tev jau trešo reizi saku - problēma nav valodā. Problēma ir tajā, kā Tu to savu skricelējumu pasniedz.

 

Piedod, ka man ir mans viedoklis un tas nesakrīt ar tavu viedokli. Gribi, lai es eju tagad nokaunēties?

 

> Es Tev jau sniedzu loģisku un pamatotu viedokli.

 

Kur? Nevajag pat kokā rāpties, tikai konspektē savu loģisko pamatojumu un uzraksti. :)

 

> Jokainais puika, es Python vairāk vai mazāk aktīvi izmantoju savus 2 gadus, kur vajag pa kādam daemon uzrakstīt vai ko tamlīdzīgu.

 

Prieks man par tevi! Kāpēc tu to saki?

 

> Taču pēc tam varu mierīgi uzelpot par to, ka komūna nav atstājusi bez uzmanības kārtējo nepamatoto skricelējumu [..]

 

Par kādu komūnu tu runā? Savu? Vai varbūt PHP komūnu? Tagad mani nepieņems darbā tavā kantorī? :D :D

 

> Liecies taču mierā, fanāts reliģiozais.

 

Oho, tagad jau es esmu reliģiozs... vai tad tu neaizstāvi PHP kā reliģiju, nevis es?

Link to comment
Share on other sites

Topiks izveidots zem "codez" teiktā "Pyhton sucks", bet aiziet tēma par "daGrevis pret pasauli" vai arī "mīlestība pret kodu" romāna ekranizējums forumā.

Kāda h*** n**** r**** kas ir labāks un, kas nav? Galvenais nav kāposts un bauda pret darbu?

Ja man patīk Pascal un man par to, maksā pietiekami, cik gribu saņemt, un es gūstu prieku kā arī gandarījumu no padarītā tad ir po*** b**.

 

Savā ziņā "F3llony" taisnība, par to kā pasniegts. Es nevaru kritizēt, komentēt to kas tur rakstīts/pasniegts, nav man tāda pieredze / zināšanu.

Totāls musars.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...