Jump to content
php.lv forumi

Meklēju gabaldarbus.


y2ok

Recommended Posts

Lieta tāda, ka domāšanu, manā darbā, arī uzskata kā daļu no pienākumiem un, attiecīgi, skaita pie darba stundām. Astoņas produktīvās darba stundas var sevī saturēt sešas stundas, kurās domā, kā vislabāk risināt problēmu, un divas stundas, kurās tu patiešām raksti kodu un atrisini problēmu.

 

Vai arī es kļūdos?

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc jau arī pārgāju uz darbu, jo tā sanāk nopelnīt vairāk un strādāt ir daudz interesantāk, nekā pasūtītājam skaidrojot, kāpēc gribu daudz par 1h, vai kāpēc gribu maz par 1h, bet tad arī ieskaitot pārdomu laiku. :) Vienatnē frīlansot ir grūti, cita lieta, ja aizmugurē ir uzņēmums, kurš, piemēram, pārdod tevi citam uzņēmumam par sakarīgām naudām un uz sakarīgiem nosacījumiem. Bet tas vairs nav par php vai web... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lieta tāda, ka domāšanu, manā darbā, arī uzskata kā daļu no pienākumiem un, attiecīgi, skaita pie darba stundām.

 

vai tad tu ārpus darba laika nedomā par problēmām, ar ko saskāries? un tad jau tās sanāk virsstudnas un ja neesi frīlanceris, tad bieži esi gājis pie darba devēja un teicis, ka esi nostrādājis daudz virsstundas, jo visu nakti domāji kā atrisināt konkrētu problēmu.

Link to comment
Share on other sites

backend programmētājam ir grūti pierādīt cik viņš ir labs. Pasūtītājs paskatās uz vizuālo un saprot, ka šis izskatās mega cool, bet tas ir fuj. Un viņš paņem to kas ir cool. Rezultātā abiem sirmi mati, jo nevar dabūt vēlamo funkcionalitāti :)

Doma tāda ka pasūtītājs neko nesaprot no programmēšanas utt. Tapēc vienam kā freelancer ir grūti.

Ja man kaut ko prasa uzkodēt, es parasti saku ka dizain nebūs nekāds :) Un es ja kaut ko kodēju, tad parasti prasu vairāk nekā man pamatdarbā ir stundu likme. iemesls tāds, ka to es daru brīvajā laikā. Parasti es papildus neko nemeklēju, bet mani pa retam kāds atrod :D Un visiem kam kaut ko vajag, neinteresē stundu likme utt. Viņam interesē cik tas maksās :) Es vēl pieliku pie gala summas +3h (klienta kaprīzes) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...