Saldenieks Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Sveiki! Šovasar esmu nedaudz vairāk iedziļinājies html un php, taču nezinu kur gūt kādu darbu, tādēļ vēršos pie jums. Varbūt ir kāds programētājs, kas paņēms šo iesācēju praksē vai kā tā. Man ir pieredze C++ programēšanā, piedalos Kurzemes jauno programetaju skolā, tādēļ pārzinu kodēšanas algoritmisko pusi. Pārzinu html un CSS un PHP, mySQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Darba sludinājumus neesi pētījis? Domāju, ka prakses vietu nebūtu tik grūti atrast, kur beigās arī varētu palikt strādāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinens Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 likeit.lv cv.lv Nevajadzētu būt grūti atrast prakses vietu. Vari arī paprasīt tās "Kurzemes jauno programetaju skolas" pasniedzējiem. Tie arī teorētiski tevi varētu kaut kur iekārtot. Pasniedzēji pie viena arī zina labāk par tavām spējām... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldenieks Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Nu paldies :) neesmu ar KJPS pasniedzejiem kontaktejies un darba sludinaumu nevienu normalu adresi neatradu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainSolutionsLtd Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Atsūti savu CV uz job@brainclub.com ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Uzraksti nelielu info privāti šeit par forumā man. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts