Jump to content
php.lv forumi

Chrome un IE9 bugi


Amerika
 Share

Recommended Posts

Palasīju google vairākus gabalus par šo, bet neviens nebija ar tādu pašu problēmu kā man.

<div style="float: left; width: 95%; height: auto; margin:10px 0 0 12px; background-color: #7c7c7c; border-top:solid 1px; border-bottom:solid 1px; border-left:solid 1px;">
<div style="float:left; width:50%; height:auto; margin:3px 0 0 0;">
<ul style="list-style-image: url(/test/images/bullet.gif); margin:10px 0 5px 0;">


<li><div style="float: left; width: 100%; height:auto;"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="'.$profile.'">Profils</a></div></li>
<li><div style="float: left; width: 100%; height:"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="http://coom.lv/forum/index.php?app=members&module=messaging">Inbox(<font style="font-weight:bold;">'.$messagerows['msg_count_new'].'</font>)</a></div></li>
<li><div style="float: left; width: 100%; height:"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="http://coom.lv/sms">Pakalpojumi</a></div></li>
<li><div style="float: left; width: 100%; height:"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="http://coom.lv/forum/index.php?app=core&module=global&ion=login&do=logout&k='.$logout.'&return='.url.'">Iziet</a></div></li>
</ul>
<div style="float: left; width:88%; height:auto; font-size:13px; color:#BFBABC; margin:0 0 0 15px;">
Nick : '.getusername($_COOKIE['member_id']).'</div>
</div>
<div style="float: left; width: 50%; height:auto; margin:1px 0 1px 0;"><img style="width:100px; height:auto; border:solid #333 1px;" src="'.usersimage($_COOKIE['member_id']).'"/></div>
</div>

Problēma nav redzama firefox, bet tikai IE9 un Chrome. http://www.imagebam....cb697d204070818

1. Firefox variants kā vajadzētu izskatīties.

2. Chromes variants kad bulleti atrodas nezināma iemesla dēļ labajā pusē.

3. IE9 variants, kad bulleti salipuši kopā un burti kļuvuši mazāki.

 

Kāds varētu ieteikt ko mainīt vai parādīt, kur ir tieši par šo problēmu rakstīts?

Link to comment
Share on other sites

o0 Kāpēc bg nav uz katra li, bet uz ul? paspēlējies ar line-height, vēl li var display:block uzmaukt, bet ar tavu kodu nespēlējos, jo slinkums tos tagus maukt ārā php, etc.

Ja tu runā par list-style-image tad kādēļ būtu jāliek pie katra ja viņš uzliek visiem to virsū, katram. display:block centos uzlikt, bet nekas nemainijās.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...