ziedinjsh Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Sveiki! Izstaigāju šo forumu, googli, bet nu īsti skaidrībā netiku. Lieta tāda, ka vajadzētu kodu (vēlams vienā failā) kur dara šādas lietas: Pārbauda vai ir izvēlēts fails. pārbauda vai ir fails ielādēts. Pārbauda vai fails ir tikai un vienīgi *.jpg, *.jpeg formāts Pārbauda vai fails ir līdz 5mb liels. ja viss ir ok tad dara sekojošas lietas: Augšupielādē bildi. Paņem faila extension un uztaisa unikālu bildes nosaukumu ar cipariem (garums nav nozīmīgs) samazina viņu: platumā 200px un sglabā pāri orģinālam failam. no samazinātās bildes crop ja vaig arī malas nogriež 40x40 px. un saglabā to citā direktorijā pārbauda vai viss ir izdarīts un nosūta uz citu lapu. Protams var arī būt citi drošibas pasākumi un nepieciešamās lietas doršibai un bilžu kvalitātei. Vai tāds kods ir pieejams kkur interenta? Ja nē tad cik izmaksātu šāds kods pie kāda no Jums? Paldies jau iepriekš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
y2ok Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Kur problēmas to visu uzrakstīt pašam? Ja meklēsi googlē un visulaiku nokopēsi, tad tā neko neiemācīsies. Paprovē pats rakstīt. Pirmajā, otrajā, trešajā reizē nesanāks, ceturtajā sanāks un tad jau viss aizies. Par resize/crop, iesaku izmantot jau gatavus risinājumus. Piemēram timthumb.php . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 pats varu uzrakstīt tikai faila upload un arī ne ar 100% pārbaudi.. problēmas man sagādā resize un crop.. tas viss man ir tumša bilde, tapēc jau arī jautāju kāda varētu būt cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
y2ok Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Es tev taču jau nosaucu piemēru priekš resize/crop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Es arī tiešām nesaprotu, kur pašam problēma ir uzrakstīt? Tu jau esi ļoti labi visu sadalījis pa solim, tad tā arī dari - soli pa solim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 uztaisīšu pa 100 ls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Izklausās pēc mājasdarba ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 800 Ls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 (edited) 800ls sanāk jau m-lapa :D if(empty(vai ir izveeleets fails)){ }elseif(!vai fails ir ielaadēts){ }elseif(!vai fails ir jpg jpeg){ }elseif(! vai fails ir 5mb){ }else{ ipaareejaas funkcijas } kkā šādi? Edited July 24, 2012 by ziedinjsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Faila extensiju gan pārbaudi labāk pirms tu šamo uz servera uzliec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
y2ok Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Nejautā tādus jautājumus. Vienkārši pats iztestē. Tas būs ātrāk un efektīvāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
007007 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Es par 5ls tev uzrakstītu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts