Jump to content
php.lv forumi

El. naudas maiņas lapa


Recommended Posts

Pamatā ir klasisks valūtas maiņas punkts - par maiņu ieturi kaut kādu komisiju. Problēma ir ar to, ka tev vajag kaut kādus (iespējams pat palielus) apgrozāmos līdzekļus. Lai nesanāk tā, ka kāds cilvēks atnāk, samaina 10k$ vienā virzienā (ja vispār tik daudz var samainīt) un tev viss bizness apstājas, jo līdz ar to tavi limit ir izsmelti un serviss ir jāklapē ciet līdz brīdim, kamēr sanāk 100 citi cilvēki un samaina katrs pa $100 otrā virzienā uz citu valūtu. Vēlviens riska moments ir kaut kādi zagtie konti - ja tev kāds iemainīs teiksim $1000 paypal pret $1000 webmoney, tad visai reāla ir situācija, ka pēc dažām dienām tev no paypal atnāk paziņojums par transakcijas atgriešanu un beigu beigās šīs transakcijas rezultātā tu esi pakāsis $1000.

 

Bez pieredzes, laba naudas maisa un skaidra rīcības plāna ko darīt kurā gadījumā droši vien neieteiktu līst tajā lietā iekšā. Es pats kaut kad sen atpakaļ esmu tāda tipa servisus izmantojis, arī uzbūvēt tādu nav pārāk grūti. Ieslēdzas vien iepriekš minētās problēmas.

Link to comment
Share on other sites

Ja tu ar to domā forex, tad būtībā tā ir vistīrākā azartspēle, jo industrijā radītā pievienotā vērtība ir tik niecīga, ka tā ne tuvu nestāv komisijām. Kā rezultātā industrijā nauda ieplūst no spēlēt gribētājiem, bet izplūst komisijās dažādiem kantoriem.

Link to comment
Share on other sites

Es, šķiet, atkal neskaidri uzrakstīju savas domas. Es netaisos šos maiņas servisus izmantot. Lapu paraugi ir, piemēram:

http://dmt-service.com/exchange/

http://www.villexchange.com/exchange/

Kad gadās pameklēt šo tēmu internetā, tiek pārāk uzstājīgi tiek uzsvērts, ka šīs lapas nav kārtējās HYIP lapas. Kāpēc vispār ir radies tāds salīdzinājums? Arī runas par ļaudīm, kas ātri ir nopelnījuši daudz naudas, ir aizdomīgas.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...