Jump to content
php.lv forumi

Kuru Mac datoru ieteiktu ņemt, priekš iPhone/iPad applikāciju taisīšan


tors

Recommended Posts

Sveiki,

 

Tātad, topika nosaukums jau praktiski visu izsaka, kuru no MAC datoriem, Jūs ieteiktu man ņemt. Dators būs pilnīgi un tikai domāts iPhone/iPad applikāciju izstrādei, un nekam citam. Varbūt tiks veidotas vēl pāris mājaslapas un citas programmas izņēmumu kārtā, bet nu nekas cits netiks darīts uz viņa.

 

Tors.

Link to comment
Share on other sites

Paldies, praktiski, tā kā jau teicu, pašlaik ir galvenais tikai, lai varu taisīt applikācijas. Cik skatījos lētākie ir ap 650 ls, tā ir taisnība, vai arī man ir šķības acis un rokas? Jebkurā gadījumā, uzreiz rodas vēl viens jautājums, kāpēc apple saviem datoriem liek tik lielu summu?

 

Ā un vēl, vai tiešām nav nekāda cita iespēja taisīt iPhone applikācijas un izplatīt tās Appstore, bez MAC OS? Objective - C, var windows vidē rakstīt, bet, kas ir ar testēšanu, un palaišanu uz iPhone?

Edited by tors
Link to comment
Share on other sites

Hmm, nu jā :)...

 

Tagad skatos Mac Mini, cik lasīju stackoverflowā, ļoti izdevīgs variants, jo xCode nāk līdzi bezmaksas, tātad, tikai nopirkt licenci un aidā. Kā ir ar saslēgšanu? Viņu slēdz pie parastajiem monitoriem? Varbūt variet iedot kaut kādu nelielu informāciju, kā viss notiek, jo saistībā ar MAC'iem man ir tumša bilde.

Link to comment
Share on other sites

Ja ir žēl pirkt īstos Mac dzelžus, tad vari skatīties hackintosh virzienā: http://www.hackintosh.com/ jeb likt MacOS uz citiem dzelžiem. Pats to neesmu darījis, bet zinu cilvēkus, kas ir darījuši.

 

Ja tu iedomājies, ka viens pats uzbūvēsi superaplikāciju un kļūsi par miljonāru, tad labāk sāc domāt kādu citu plānu, kā tikt miljonāru sarakstā. Brīnumi nenotiek un Appstore 90% naudas ievāc 10% izstrādātāju, pārējos 10% naudas sadala 90% izstrādātāju, starp kuriem visticamāk būsi arī tu. Lasot starp rindām - tas ir mīts, ka ar aplikāciju izstrādi iOS var pēkšņi kļūt stāvus bagāts.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, taisnība, bet jebkurā gadījumā, kamēr domāju, varu sākt jau kaut ko taisīt uz šī, un tad palēnām pāriet. Jebkurā gadījumā varbūt atstāt šo tēmu vaļā, un padiskutēt, ja kāds te ir taisījis applikācijas? Kā ir ar free applikācijām, ir vēlāk kādi bonusi no tā?

Link to comment
Share on other sites

Sveiki,

 

Tātad ir doma ņemt lietotu Mac portatīvo datoru līdz 250 ls. Varbūt variet ieteikt, kādu? + Uz vietas, kad satikšos ar cilvēku, ko noteikti vajadzētu pārbaudīt datoram, jo iepriekš ar MAC neesmu strādājis.

Link to comment
Share on other sites

par 250ls - skaties lai ir ar intel procesoru. g4 nederēs.

 

ja var iztik bez kompja līdz nēsāšanas, tad varbūt labāk iMac tādai vajadzībai - price/performance attiecība labāka sanāk.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...