Jump to content
php.lv forumi

Lēts un labs hostings Latvijā


Recommended Posts

Vai ''hoste.lv'' ir labs hostings ?

No kā atšķirās labs un slikts hostings? Pēc kā to var saprast kad viens hostings būs labāks

par otru bet tomēr tam pirmajam ir neirobežots skaits datubāzēs,e-pasti,trafiks,domēni u.tt

bet otram ir viss tas pats un dārgāks bet saka ka viņš ir slikts hostings/ pēc kā to nosaka ? superstition.gif

 

P.S Būtu labi ja jūs uzrakstītu savu iemīļoto hostingu un kapēc.? stink.gif

Link to comment
Share on other sites

Skatoties ko tu vēlies saņemt no hostinga kompānijas, ja tev katrs santīms dārgs un ir vienalga, ka mājaslapa var pāris stundas(dienas) nedarboties un neviens par to neliekas ne zinis - neatbild uz epastiem, neceļ telefonu, vai atbild ar frāzi, "'Mēs risinām problēmu", bet nekas nerisinās, tad tev labākais būs lētākais hostings. Savukārt, ja tev ir svarīgi, ka vari kaut nakts vidū piezvanīt un momentā būs rīcība no hostinga puses, lai tava mājaslapa būtu pieejama vai tiktu atrisināts kāds cits jautājums, tad ar lētāko variantu cauri netiksi.

Link to comment
Share on other sites

Lēts hostings reti kad būs kvalitatīvs. Kaut gan viss ir relatīvi un ja nepieciešams hostēt kādu mājas lapu, par kuru pēc tam aizmirsi, tad var derēt arī lets variants. Cik saskāros, lētiem hosteriem ir nenormāli zemas izmaksas un viņi taupa visur. Pat tur, kur taupīt nedrīkst. Serveris parasti izvietots kāda dzīvoklī vai nesaprotamā datu centrā, nevar saprast kā un kad tiek taisīti backapi, švaks supports utt. Manuprāt, ir vērts samaksāt nedaudz vairāk - ap piečuku mēnesī, bet būt pārliecinātam, ka tavā mājas lapa atrodās drošībā un vienmēr strādās, bet supports būs gatavs laicīgi palīdzēt. Pats lietoju garmtech.lv. Cik sapratu, tās hosteris pieskaitams pie labiem hosteriem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sāk likties, ka visi klienti no Garmtech aizbēguši dēļ sūdīgā pakalpojuma, ja jau jārīko tādas "kampaņas" ar viltus apmierināto klientu SergioProfs, lai grabinātu klientus pa forumiem.

 

Kas attiecas par lētajām izmaksām, tad jau laikam visi lielākie pasaules hostingi Hostgator, Hosting24 utml. ir sūdīgi un izvietoti Pļavnieku dzīvokļos pie Lattelecom optikas, jo piedāvā zemākas cenas nekā mūsu super dārgie LV hostinga biznesmeņi. Vai tas, ja es savu "koju serveri" uztaisīšu par hostingu ar 100MB par 10Ls, tas uzreiz kļūs labāks? Šaubos, lētākas cenas tikai parāda to, ka hostinga kompānija ir iemācījusies pareizi sarēķināt un sadalīt izmaksas, un neprasa maksāt par īpašnieka jauno sievas kažoku. Es nerunāju par kaktu firmām ar 50 CS serveru klientiem, bet par firmām, kas uztur vairāk kā 500 klientu lapas un izvieto savus serverus normālos datu centros.

Edited by ray
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ENERGY IT piedāvā Jums dažādus neierobežota hostinga veidus, kuri apmierinās gan tos, kuriem ir nelielas "vizitkartes" tipa mājas lapas, gan tos, kam ir liels portāls / vortāls vai korporatīvā vietne. Piedāvājot saviem klientiem izdevīgu vietņu neierobežotu hostingu, mēs rūpējamies par to, lai viņu Interneta resursi strādātu bez traucējumiem un tehniskiem pārtraukumiem, kā arī atbilstu drošības pasākumiem.

http://www.energy.lv/lat/hosting/tarifi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...