Jump to content
php.lv forumi

Izmēģini savu Virtuālo Privāto serveri BEZ MAKSAS


Recommended Posts

Izmēģini savu Virtuālo Privāto serveri BEZ MAKSAS

 

Esi mūsdienīgs! Šobrīd ikviens mūsdienīgs uzņēmums izmanto savu virtuālo serveri plašo tehnisko iespēju, lietošanas ērtuma un, protams, izdevīgo izmaksu dēļ.

 

Izmēģini trīs mēnešus – kā ir būt mūsdienīgam un izmantot gudrus hostinga risinājumus. Hostnet piedāvā Tev iespēju bezmaksas trīs mēnešus izmēģināt VPS darbību un saprast, vai tas ir piemērots Tev, tavam uzņēmumam vai projektiem.

 

Kā vari iegūt savu virtuālo privāto serveri BEZ MAKSAS?

  1. Dodies uz sociāla tīkla Facebook – Hostnet lapu un ielaiko to. Spied „Like” – „Patikt”
  2. Dalies ar šo lielisko piedāvājumu ar saviem draugiem, varbūt arī viņiem noder mūsdienīgais VPS serveris. Vārdu sakot, spied „Share” – „Dalīties”
  3. Aizpildi pieteikuma formu. Tiklīdz Hostnet projektu vadītājs to saņems, viņš ar Tevi sazināsies, lai precizētu informāciju par izvēlēto virtuālo serveri. Kā arī pastāstīs par to, kā pieslēgt un izmantot VPS serveri bez maksas.

 

 

Jau šobrīd Hostnet piedāvājumu izmanto un izmēģina vairāki simti mūsdienīgu Latvijas uzņēmumu, pievienojies viņiem!

 

Ja bezmaksas periodā sapratīsi, ka VPS nav domāts Tev, varēsi atteikties no pakalpojuma jebkurā brīdī. Lai varētu iegūt VPS 3 mēnešus bezmaksas Tavā Facebook profilā ir jābūt vairāk nekā 25 draugiem.

 

Kas ir Virtuālais Privātais serveris (VPS)?

 

Pats virtuālais serveris ir tehnoloģija, kas vienu fizisko serveri sadala vairākos "virtuālos" serveros. Neskatoties uz dalītā servera tehnoloģiju, katrs virtuālais serveris darbojas kā atsevišķa vienība, tas ir izolēts no pārējiem sistēmas procesiem, lietotājiem un programmām. Balstoties uz klienta izvēlēto risinājumu, Virtuālais serveris tiek nodrošināts ar savu diska vietu, garantētu CPU sadali, RAM un operētājsistēmu.

 

Virtuālā Privātā servera priekšrocības

  • Root pieeja. Viens no VPS plusiem ir root pieeja, kas sniedz iespēju uz servera instalēt un konfigurēt programmas, kuras vien vari iedomāties.
  • Nekādu ierobežojumu. Vēlies uzstādīt MySQL vietā PHP ar PostgeSQL? Dari tā! Tevi neviens neierobežos – ne konfigurācijas ziņā, ne izvietoto mājaslapu skaita ziņā.
  • Iespēja izmantot savu VPS kā vien vēlies. Uz virtuālā servera Tu vari izvietot ne tikai mājas lapas, bet arī pasta, FTP vai arī cita tipa serveri, kā arī izmantot serveri failu glabāšanai vai datu rezervju kopiju veikšanai.
  • Ekonomija, protams, gudra un efektīva ekonomija! VPS ir piemērots gan lieliem, gan maziem un vidējiem uzņēmumiem, kuriem nav nepieciešams noslogot veselu serveri par 100% vai gadījumos, kad servera noslodze periodiski mainās. Virtuālā servera tehniskais risinājums ir pielīdzināms atsevišķi iedalīta servera veiktspējas iespējām, bet par būtiski zemāku cenu. Tas ir izdevīgākais veids, kā par pieņemamu cenu iegūt augstu servera veiktspēju.

post-8441-0-39774500-1333371446_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Pirmkārt, kāpēc tu cel vairāk par pus gadu vecus topikus? Un otrkārt, ja tava 1GB kaste nespēj pavilkt WP, tad tev ir nopietnas līku pirkstu problēmas un gar serveriem tev nevajadzētu gramstīties. WP instalācija apkrauta ar pieklājīgu gūzmu ikdienas pluginu var mierīgi dzīvoties uz mikrovps instances, kur ir 256mb rāmja un minimāla cpu prioritāte, pie ~5-7k apmeklētāju mēnesī. 

Link to comment
Share on other sites

Noteikumos nav rakstīts arī tas, ka ar kristāla lodi močīt lāča serverus nav vēlams. Bet to vienalga neviens nedara. Vai ne?

Jēga ir. Diemžēl veidojot kontaktlapas to saprast ir diezgan pagrūti. Bet nu, lai jau iet, daži VPS plusi un pielietojumi, no paša pieredzes:

 

- Hostu izolācija

- Scale

- Portablitāte (puslīdz)

- HW neatkarība

- Redundancy

- Deployment ātrums un ērtums (Clone wars? Anyone?)

- Plaša konfigurācija par fiksētām izmaksām

- Pilna konfigurācijas brīvība (serveri, servisi, tīkli, firewāļi utt. utjp.)

 

- Izolētas lapas, kuras nekad neizaugs no VPS grade hosta

- Edge/load balancing/CDN - gribi vps ar 512mb ram, 0.5 cpu kores un 5TB diska vietas? Aber lūdzu! Maksā par to, ko vajag. (Case gan vairāk velk uz mākoni)

- Failover backbone servisi, edge servisi

- Testa vides ar klienta videi un infrai pietuvinātu konfigurāciju

- Brīvi likvidējamas, pagaidu testa vides (uztaisi bāzes atlējumu, uzsit kaut 1000 instances, pēc tam delete)

- VPN izejas punkti (vairāk gan personiskai lietošanai, hehehe. Hulu hulu)

- Offsite aplikāciju hosti

- NFS darbvirsmas

- etc.etc.etc....

 

Gan jau ko piemirsu... 

Link to comment
Share on other sites

Pats nesen pārgāju uz VPS. Dabūju ar promo par 12$ gadā 256RAM ar 500GB trafiku un laikam 15GB vietas. Manam sūdlapām ar 300 visitiem mēnesī un personīgam poligonam perfekti der.

Šitas cenas tak nav normālas. 12$ gadā protams ir parāk lēti, bet par kadiem 10$/menesī var dabūt jau normālus variantus.

Viens liels mīnus VPS ir tas ka visu pašam jāinstalē/jākonfigurē, bet plusu ir ļoti daudz.

p.s. hulu, netflix, pandora var caur https://mediahint.com/ skatīties/klausīties

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...