Jump to content
php.lv forumi

kadu pirkt portativo? (sniedz padomu)


Molodoj

Recommended Posts

Visumā portatīvie cik ir redzēti daudz maz normāli strādā no visiem ražotājiem. Ja skatās uz ražotāju starp acer un hp es personīgi izvēlētos acer, jo hp man nepatīk viena sīka nianse, tas ir, lai normāli iztīrītu ventilatoru ir jāizjauc pilnīgi viss portatīvais, ieskaitot to ka jānoņem sistēmplati un displeju. Tomēr par aceru ir jāatzīst, ka tiem salīdzinoši ātri akumulators sāk palikt diezgan nenoturīgs.

 

Visumā no dažiem esmu dzirdējis ka tieši Sony ir viens no labākajiem ražotājiem, kas tieši viņiem ir labāks nevarēšu pateikt, bet cena arī atbilstoši augstāka. Kā jau te daži minēja paša datora konfigurācija ir arī svarīga un atbilstoši no procesoriem jāskatās laikam vairāk ko vajag panākt ar to datoru un cik daudz naudiņas var atļauties.

Link to comment
Share on other sites

.., jo hp man nepatīk viena sīka nianse, tas ir, lai normāli iztīrītu ventilatoru ir jāizjauc pilnīgi viss portatīvais, ieskaitot to ka jānoņem sistēmplati un displeju.

 

 

Jā, mana 6735s modelim tā ir, ka jāārda viss ārā (displejs gan nav jāaiztiek!), bet tas tā nav visiem modeļiem. Zinu toč vienam citam, kam diezgan ērti apakšā noņemas viens vāks un tur var piekļūt ventilatoram un termosilei..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...