*jancis38* Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Gribās dzirdēt kādu viedokli! http://46.109.241.246 (mainīga IP adrese, ja kas, tad iespējams adrese tiks rediģēta). Ielogoties var izmantojot lietotājvārdu demo (paroles lauku atstāt tukšu). Netaisos nekādu spēļu projektu veidot, tāpēc visu tur esošo it kā var ignorēt. :) Vienkārši veidoju lapu laika nosišanai un laikam jau arī zināšanu iegūšanai/uzlabošanai. Varbūt kādreiz nākotnē lapa tiks izmantota, vai pārdota, nezinu. Cerams, ka neatradīsies kāds mazais krāns, kurš sadomās "pizģīt" dizainu. Edited March 24, 2012 by *jancis38* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Un kāds tajā visā ir tavs ieguldījums? Ne jau tu to lapu esi taisījis, bet gan paņēmis gatavu darbu. Pamēģini labāk kaut ko no 0 uztaisīt, būs daudz lielāka jēga. Smieklīgi, ka domā, ka kāds tādu dizainu gribētu zagt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Es to visu esmu no nulles veidojis, starp citu. Kāpēc vispār Tev liekas, ka esmu paņēmis gatavu darbu? Esi šādu lapu kur citur redzējis? Nu varbūt ir muļķīgi, bet nu esmu ieguldījis laiku tajā visā, nav vēlēšanās nokopētu variantu redzēt kur citur. EDIT: Kādēļ, lai es gribētu dzirdēt cilvēku viedokļus, ja vienkārši to lapu būtu novilcis un mainījis kodā pāris rindiņas? Edited March 20, 2012 by *jancis38* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Man personīgi nepatīk! Vispār varēji citu izvēlēties tematiku, kaut ko prātīgāku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Lapa jau tagad neiet. Ja vēlies trenēties, pamēģini kādu ļoti lētu hostingu (pāris latus mēnesī gan jau ka izdosies sagrabināt savam ieguldījumam nākotnē) un varēsi veidot savus projektus un krāt pieredzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Es atkārtošu vēlreiz, es nekādu projektu neveidoju (tas ir vairāk kā tāds hobijs), tāpēc man nav vajadzība turēt web serveri ieslēgtu 24/7 :) Tagad līdz vakaram atkal lapa būs pieejama apskatīšanai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Tad labāk nosit laiku ar kaut ko citu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Tiešām ir tik slikti, ka man būtu jāatmet ar roku (vostro)? Biju gaidījis ko vairāk par "nē, man šī lapa nepatīk, līdz ar to programmēšanai Tev būtu jāmet miers". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Ok, ja pats visu taisīji, tad respect, citādāk pēc pirmā uzmetiena atgādina tipisku geimeru "lapu", kur kaut kādi "monitori", "balsošanas" u.c. shiti sabāzti... Savādāk izskatās, ka pat par XSS ir padomāts, kas ir apsveicami :) Bet pati lapas tēma gan sux, iesaku pamēģināt uztaisīt kaut ko lietderīgāku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edw Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) Es to visu esmu no nulles veidojis, starp citu. Vispār saproti ko nozīmē veidot visu no 0? Saki ko vēlies, bet dzinējs ir paņemts gatavs, dizains +/- tāds pats ir vēl pāris tūkstošim lapu. Tur pat nav īsti kur iedziļināties... Edited March 21, 2012 by edw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Jā, es lieliski saprotu, ko tas nozīmē! Šajā gadījumā arī šī lapa ir izveidota no pilnīgas nulles (ir tikai viena daļa, ko pats neesmu sarakstījis, kura attiecas uz monitoringu (pāris f-ijas viņa darbībai ir atrastas internetā)). Es nesaprotu, kāpēc tajā ir tik grūti noticēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Varbūt tāpēc, ka viņa tik ļoti atgādina jau gatavos dzinējus, kas ir redzēti čupām? Pastāsti labāk sīkāk, kā esi veidojis lapu. Vai izmantoji kādu ietvaru, vai piekopi kādu izstrādes patternu, izmanotji kādu datubāzes slāni, templeitu sistēmu? Kodēji visu notepadā vai izmantoji IDE'i? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Jancis38, es neko sliktu nesaku, vienkārši tu prasi viedokli, es vienkārši atbildu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) Es dodu 100% ka vienīgais, kas šeit ir topika autora darīts, ir iztīrītas gandrīz visas atsauces uz orģinālu. Bet, ja autors ir gatavs pierādīt pretējo, tad pāris kontroljautājumi: 1)Kādu metodi izmantoji, lai izsargātos no XSS? 2)Pēc kādas metodes izvēlējies CSS id un klašu nosaukumus? 3)Kā tu atceries, ka ir ieslēgta konkrētā lapas apskates valoda (end/lv)? 4)kādu metodi lietoji aizsardzībai pret XSRF? 5)Kādu metodi lietoji aizsardzībai pret db injekcijām? 6)Ko izmantoji, lai saitēs iegūtu "smukos urļus"? Ja autors ir pats taisījis lapu, tad uz šiem jautājumiem atbildēs dažās minūtēs. Edited March 21, 2012 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edw Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Codez pasteidzās, tieši gribēju kaut ko līdzīgu jautāt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts