WHOAMi Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Labdien. Ir domā uztaisīt spraudņu orientētu sistēmu balstoties uz php un MySQL. Izveidot MySQL, sesijas, pārlūka, utl. klases nav problēma. Arī ar drošību iekš PHP un MySQL esmu iepazinies. Problēma ir tajā, ka es nespēju izgudrot, ar ko lai sāk, kādas programmēšanas tehnikas, metodes izmantot un kā pareizi/ērti savienot un saslēgt savā starpā moduļus, spraudņus un citus pielikumus. Esmu gūglējis un atradis daudz ko, bet gribētos dzirdēt latviešu programmētāju domas un idejas. Paldies jau iepriekš. Edited March 19, 2012 by WHOAMi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Iesaku iepazīties ar Zend Framework. Ļoti spraudnīga un saslēdzama kopā. Vienīgi learning curve tāds atbaidošs (tāpēc arī nav tik populārs, kā visādi īzī stila FW). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts