Jump to content
php.lv forumi

Tiek meklēts PC/MAC programmētājs


Deivid

Recommended Posts

Laba diena visiem,

 

Uzreiz atvainojos ka php.lv forumā meklēju ne-php programmētājus, bet man daži cilvēki ir teikuši ka šeit varot sastapt netikai WEB programmetājus un nolēmu uzjautāt. Ja ne jums pašiem interesanti, tad varbūt jums ir kādi zināmi paziņas.

 

Isumā - vajag cilvēku/komandu, kas varētu izveidot aplikāciju kura vienkāršiem vārdiem ir virtuāla skaņas karte. Programmas pamatdarbību var raksturot ka ekvalaizeri. Uzbūves piemērs:

 

Kautkāds Media players -> Virtuāla skaņas karte -> Īstā skaņas karte.

 

Posma vidū skaņas signāls būs atiecīgi jāapstrādā - jāuzliek filtri utt.

 

Paraugs no iespējamā konkurenta ( http://www.srslabs.c...sp?idProduct=18 )

 

Sākotnējas platformas - XP, Vista, W7 un Mac OS.

Vēlāk - Mobilās aplikācijas - iOS, Android, Windows Phone (Te gan laikam vairumam no php.lv biedriem būtu interesanti, bet gribētos tomēr sākt ar Desktop)

 

Vēlamais sadarbības modelis - freelance vai līgums ar kādu kantori, bet var arī pieņemt darbā, vienīgi nedomāju ka tur būs tik daudz darba lai to sauktu par ilgtermiņa darbu.

 

Sīkāku programmas aprakstu, dizaina draftu var iegūt atsūtot man ziņu tepat vai uz [email protected].

 

Paldies un lūdzu ziņojiet ja esmu piemirsis pierakstīt kādu svarīgu informāciju. Par budžetu gribētu runāt individuāli, jo pieredzes trūkums šādu aplikāciju izstrādē neļauj precīzi nodefinēt atbilstošu atalgojumu.

Edited by Deivid
Link to comment
Share on other sites

Linux pagaidām tiek ignorēts nevis kautkādu aizspriedumu dēļ, bet tikai tapēc ka jaunam produktam vajag sākumā tikt iekšā galvenajos tirgos un Linux tirgus daļa ir samērā smieklīga ja salīdzina ar Windows un Mac OS. Saprotams ka ar laiku vajadzētu, bet nu tas noteikti nav tas ar ko sākt.

Link to comment
Share on other sites

Visumā tur ir prasība android, kas nozīme ka visticamāk ērtāk būtu izmantot java, kas ļautu lietojumu palaist arī uz windows, apple un linux. Nedomāju ka būtu pareizi domāt par linux vēlāk, ja ir tāda doma vispār to uzturēt, jo tikai windows paredzētu programmu būs sarežģītāk pārnest uz apple, android un linux, tātad to es ieteiktu apdomāt, lai atrastu uzreiz atbilstošus speciālistus un risinājumu, kas ļaus vienkāršot programmatūras izstrādi uz atbilstošajām platformām. Pašreiz android un apple programmētāju gan nav padomā.

Edited by Maris-S
Link to comment
Share on other sites

vienīgi nedomāju ka tur būs tik daudz darba lai to sauktu par ilgtermiņa darbu.

nebūs tā ka vienreiz kāds outsourcēts čalis saspiestos termiņos, jo tur jau maz darba, ko uzrakstīs, un tad gadiem ar to ko viņš uzrakstīja varēs kokurēt ar

Paraugs no iespējamā konkurenta ( http://www.srslabs.c...sp?idProduct=18 )

tas ar dara visu to šaubīgu..

Link to comment
Share on other sites

Es neesmu programmētājs, tapēc nemācēšu teikt vai izstrādē aizņem mēnesi vai pusgadu/gadu, to es takā gribētu dzirdēt no iespējama darba izpildītāja (Tie ar kuriem esmu runājis līdz šim saka 2-3 mēneši ). Esmu stāvējis blakām krietni nopietnākas (funkciju ziņā - bagātakas) programmas izstrādē un redzēju cik vienam cilvēkam tas aizņem laiku. Kad programma bija pabeigta tad vienojāmies par gabaldarbiem, kuri bija saistīti ar bugfixiem, uzturēšanu utt, bet pēc pabeigšanas viņam vairāk nebija vajadzības nākt uz biroju uz sēdēt no 8 rītā lidz 6 vakarā, un lūk ar šo es saprotu terminu - ne ilgtermiņa darbs. Ja būtu vairāki projekti rindā, tad ok, bet šobrīd ir vajadzīga tikai vienas aplikācijas izveide un par to arī vēlējos brīdināt. Protams viss var atīstīties daudz tālāk, bet es negribu nevienam sasolīt gaismas pilis. Šobrīd ir ideja, investori, dizaineris vajag programmētaju :)

 

Kā konkurēt ir izdomāts, būs aplikācijai sava unikāla daļa, bet par to tad es gribētu runāt jau privāti, takā kam ir kautkāda interese - dodiet ziņu, nosūtišu pilno aprakstu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cik saprotu, tad šeit ir vajadzība pēc draivera, kas apstrādā pilnīgi visu uz skaņas karti padoto (resp., nepieciešams draiveris), atšķirībā no konkurenta, kam ir tikai iTunes plugins, kas apstrādā tikai no iTunes padoto skaņu? Tādā gadījumā Java ir pilnīgi izslēgta no potenciālajām vidēm, pie tam draiveru (ne funkcionālā daļa) bus kardināli atšķirīga visās 3 sistēmās (XP, Vista+ un Mac OS). Šis ir ļoti sarežģīts projekts, ja vien programmētājam nav gatavi šabloni audio draiveriem visās 3 sistēmās un attiecīga pieredze.

Link to comment
Share on other sites

Vai tad Java tieši nenovērš tavas problēmas?

 

http://docs.oracle.c...ound/index.html

 

Es varbūt kļūdos, jo neesmu ar šo API darbojos, bet manuprāt tur darbība notiek ar skaņu kanāliem paredzētā veidā, resp., skaņa tiek iegūta no ienākošajiem kanāliem (mikrofona, line-in) un padota pa izejošajiem. Tas, kas sarežģī konkrēto projektu, ir nepieciešamība "uzsēsties" uz izejošā kanāla un apstrādāt visu no jebkuras citas programmatūras padoto signālu. Līdz ar to, ja ir ļoti liela vēlme darboties tieši ar Java, tad tik un tā jāmeklē vai jāveido draiveris, kas spēj pārtvert skaņas signālu un padod to Javai.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...