ainarss Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds spētu man palīdzēt izpildot šo testu.pasparbaudes_TESTS_ACCESS_11_kl.doc Nebiju uz vairākām stundām skolā un tagad ir problēmas ar testa izpildīšanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Paņem bibliotēkā MS access grāmatu un palasi - tur noteikti šis viss ir izskaidrots :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Ainār, neesi mīkstais, sarauj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Vai tabulā var būt vienādas rindas (ar vienādām vērtībām atbilstošos laukos)Nē Jā, bet ne vairāk kā 2 Jā, bet ne vairāk kā 5 Atkarīgs no lauku skaita Es teiktu, ka neviena atbilde nav pareiza :) Gints Plivna http://datubazes.wordpress.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Es arī pie šī jautājuma apstājos un iedomājos, ka tur sākas kaut kāda lieliska MS Access specifika, kuru es varētu nepārzināt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ainarss Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Vairāki klases biedri man arī teica, ka vairākī jautājumi, kuri ir testā, netika nemaz stāstīti stundās. Vēl aizvien turpinu cerēt, ka kāds izpildīs šo testu. Nepieciešams jau ir uz rītdienu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Es arī pie šī jautājuma apstājos un iedomājos, ka tur sākas kaut kāda lieliska MS Access specifika, kuru es varētu nepārzināt :) Es pamēģināju, jo radās interese :) Defaultā jā Access uzrauj pirmo lauku kā PK un autonumber ar to viņa vizuālo brīnumu veidojot jaunu tabulu, bet nekas jau nekavē to PK noraut nost, vai arī izpildīt CREATE TABLE (droši vien, ka tas strādā :). Autoram iesaku beigt cerēt, bet izlasīt kādu grāmatiņu vai pameklēt info inetā un ķerties pie darba pašam. Mamma/Forums Tev visus mājasdarbus nepildīs. Gints Plivna http://datubazes.wordpress.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Tikai iedomājieties... Mammas, kura māk Ms Access! W00T! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ainarss Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Esmu gandrīz izpildījis visu, bet nespēju atbildēt uz 3 jautājumiem. 7.; 8.; 13. Būtu pateicīgs, ja vismaz šos man palīdzētu atbildēt Edited January 25, 2012 by ainarss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts