SoWhat Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Sveiki! Interesē nokačāt e-grāmatas par Objekt Orientēto PHP mazliet augstāk par basic līmeni. Būtu pavisam jauki, ja būtu latviešu valodā, ja ne, tad angļu ar derēs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Nu nezinu, tur drīzāk vidējs buklets, ne grāmata par OOP var sanākt :) Izdrukā pāris OOP tutoriāļus un ieekonomēsi čupu naudas... grāmtas tak nav lētas.. Sāc ar šo: http://net.tutsplus.com/tutorials/php/object-oriented-php-for-beginners/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoWhat Posted January 17, 2012 Author Report Share Posted January 17, 2012 izskatās noderīgs materiāls. Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Sen prasīju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Kādreiz sen atpakaļ lasīju šo. Diezgan palauza smadzenes pareizajā virzienā: http://www.amazon.com/php-architects-Guide-Design-Patterns/dp/0973589825 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aika Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Jautājumu drīkst?! :) lasot briedis ieteikto tūti, radās jautājums - kāda starpība starp -> un :: ? (pie Static Properties and Methods, nesapratu kāpēc netika lietots ->, bet gan ::) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 (edited) -> lieto lai piekļūtu konkrēta objekta laukiem/metodēm :: lai piekļūtu statiskām vērtībām/metodēm Palasi par "static" kā tādu: http://php.net/manual/en/language.oop5.static.php Edited January 17, 2012 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aika Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 ak, static ir atslēgas vārds šai izvēlei! :) ātrumā nepiefiksēju, paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 > Jautājumu drīkst?! :) "Maisiņš vajag?". :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Ar to kačāšanu ir tā, ka piekačāt vari pilnu disku ar grāmatām, bet ja vēlies kaut ko reāli iemācīties, labāk ir nopirkt. Tam ir sava filozofija un pamatojums, kuru ļaušu pašiem apdomāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Ir reizes, kad arī nopirkšana nepalīdz priekš motivācijas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Palīdz! Nākošajā reizē palīdz prātīgāk izvērtēt resursu izlietojumu un pieņemt lēmumu. Vnk. pats, ja esmu nopircis grāmatu, tad vismaz ir bijis kāds motīvs, lai es tērētu tam naudu, tāpēc agrāk vai vēlāk vismaz pāreju pāri. Šobrīd lasu grāmatu, kuru nopirku pirms 3 gadiem un redzu, ka lēmums bija pareizs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Nevaru nepiekrist. Esmu izlasījis 10% no "nokačātajām" grāmatām, turpretim no pirktajām esmu izlasījis 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Palīdz! Nākošajā reizē palīdz prātīgāk izvērtēt resursu izlietojumu un pieņemt lēmumu. Vnk. pats, ja esmu nopircis grāmatu, tad vismaz ir bijis kāds motīvs, lai es tērētu tam naudu, tāpēc agrāk vai vēlāk vismaz pāreju pāri. Šobrīd lasu grāmatu, kuru nopirku pirms 3 gadiem un redzu, ka lēmums bija pareizs. nepalīdz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Nevaru nepiekrist. Esmu izlasījis 10% no "nokačātajām" grāmatām, turpretim no pirktajām esmu izlasījis 100%! Viendien nokopēju 2 DVD ar 700+ CS grāmatām. Ja es izlasītu kaut 5%, tas jau būtu baigi daudz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts