Kemito Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Sveiki. Tā nu runājot ar daGrevi piektdien, no viņa vairāk par "Kohana līdz uzvarai" dzirdēt nevar, tad nu šorīt nolēmu apvaicāties vēl kādiem cilvēkiem, kas paļurinājuši vai arī izmanto CakePHP ( http://cakephp.org ) Kādas atsauksmes tiem, kas lieto, ir testējuši vai citu ar viņu tur ļurinājušies. Labrpāt dzirdētu intresantas lietas par to visu pasākumu. Un vispār būtu jauki, ja kāds no kūkas lietotājiem, varētu padalīties ar kādu specifiskāku vietni, ar labiem rakstiem u.c štellēm par Kūku ( jokdarus ar linku uz Cook book u.c dokumentāciju lapā lūdzams netraucēt, un lieki nekustināt pirkstus ). Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Es ne tikai teicu, ka Kohana - "līdz uzvarai", bet arī, lai apskati FuelPHP un Lithium. :D Un beigās es vienkārši pateicu, ka PHP sux un mācies Python. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Man vienkārši CakePHP liekas tīri forši izmantojams, protams, neesmu speciālists visā šajā pasākumā tapēc arī vaicāju pēc atsauksmēm. daGrevi, tas jau drīzāk Mārča citēšana - "ALL SUC* learn python " :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Nu ko lai es iesaku... pamēģini kādus desmit freimvorkus un izlem pats! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Nu jā atsaucība patiešām ir lielāka nekā es biju cerējis, super, paldies visiem, kas atbalstīja, un padalījās pieredzē. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Līdzīgs topiks, varbūt noder! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Nezinu, ko tu īsti gribi dzirdēt. Visu tak var apskatīties pats. Cake vispār ir laba dokumentācija un pilns internets ar piemēriem. Nu es darbā kodēju iekš cake, viss tur strādā, arī pie samērā lielas noslodzes. Bet salīdzināt man īsti nav ar ko, citus lielos fw tā nopietni izmantojis neesmu, vairāk par uzliku-apskatijos-nepatika. Cake arī sākumā nepatika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts