Jump to content
php.lv forumi

Mekleeju programmeetaju


Marcepans

Recommended Posts

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Viss ir atkarīgs no tā, kāds ir plānotais rezultāts. Ja tas ir priekam ko uzkapāt ar čomiem, tad mierīgi varēs iekļauties nelielās summās.

 

Ja tu taisies būvēt azartspēļu sistēmu, tad vispirms palasi likumdošanu. Tur ir atļauja atļaujas galā, programmatūras verifikācija pie sertificētiem uzņēmumiem (tieši lai izvairītos no codez minētās krāpšanas ar AI), u.c. jaukumi, kas normālā gadījumā nav paceļami, jo mērāmi ar kārtu stipri virs pāris simtiem tūkstošu latu.

Link to comment
Share on other sites

Cik ir paaraak daargi,un kurss to vareetu uztaisiit???

Man vajag kaa "pokerstar" ja kaads zin...

Precizeejossos jautaajumus varat uzdot...

Konkrēti pokerstars, domāju daudzi miljoni tīri izstrādes izmaksas. Precīzi nezinu, bet miljoni.

 

Bet tā arī nepateici, kāds tev ir budžets? Vai neesi no tiem, kuriem gari un dikti jāskaidro, kas veido izmaksas un beigās atbildē saņem "ē, nu jā, es biju domājis, ka 300Ls.." ?

Link to comment
Share on other sites

Nu kas tur ko pamatot. Padomā pats - tak ne jau viens sasapņojies skriptu kopā lipinātājs veido tādu sistēmu. Pieņemsim, tā ir komanda, kas saņem arī algu - tur jau izveidojas izmaksas, kas gada griezumā ir iespaidīgas. Un pasaulē nav tā, kā pie mums pierasts, ka kāds programmētājs uzņemas kaut ko uztaisīt un tad pulē, pulē, kamēr pasūtītājam labpatiksies samaksāt...

Link to comment
Share on other sites

tas tāds virspusējs viedoklis, ka tāda portāla visa 'ziņa' ir Texas Hold 'em pārtulkošana no 3 lapeļu teksta uz 500 rindiņu programmas algoritmu - vēl apmēram 499,500 rindiņas aizies uz botu izkaušanu, integrāciju ar norēķinu sistēmām, cīņu pret krāpniekiem un čakarētājiem, u.t.t.

un kad tas bars kodētāju būs atrasts, tad vēl 5x vairāk naudas dizaineriem, reklāmistiem, marketētājiem u.c. lai kāds nāktu savu naudu te pakāst

Link to comment
Share on other sites

Nu kas tur ko pamatot.

Tur jau tā bēda, ka nosauci ciparu, īpaši nedomājot par to, kas zem tā apakšā. Principā, tāda pat situācija, ka kāds, vispār neiedziļinoties situācijā, domā, ka šādu var uztaisīt pa Ls300, tikai skatījums no pretējās puses.

Ja saki, ka tas maksās daudzus miljonus (t.i. ne mazāk par 3), tad izrēķini, cik cilvēkstundas ar kādām tehnoloģijām jāiegulda, lai apgūtu šādu ciparu, un pēc tam apdomā, ko ar tādiem resursiem var reāli uztaisīt.

Edited by e-remit
Link to comment
Share on other sites

Kā jau Kaklz teica, ja to grib uztaisīt legāli un uz reālu naudu, tas nav tik viegli izdarāms, nepieciešama licence, kuras iegūšanai ir nepieciešamas miljons lietas (atkarīgs no valsts, kurā gribi startēt), kas sevī iekļauj arī tava "random" pārbaude vai tas strādā korekti (ar domu tādu, ka ar php rand() nebūs līdzēts).

 

Pēc OP rakstīto tekstu satura jau ideja skaidra :)

Link to comment
Share on other sites

Ja tas nav paredzēts draugu starpā, tad

Gribu vēl piebilst, ka šādām sistēmām, kur ir nauda iesaistīta, attiecīgi nāk klāt sūdzības un klientu supports, kur atkal vajag sistēmu, kur to visu reģistrēt. un kā viņas visas kopā saslēgt.

Attiecīgi supportā ir dažādi līmeņi, kur katrs līmenis redz kaut ko citu. Tad vēl iespēja naudu atgriezt. Kā jau te minēja, tad tas nav lēti.

+vēl to visu nevarēs darbināt uz datora, kam ir melns korpuss. jo iedomājis kas notiks, ja tev dators saplīsīs un tur glabājas kredītkaršu dati uttt. kas visi ir jāaizsargā.

Visticamāk ka LV nav izdevigākā juridiskā registrēšanas vieta. vari papētīt kur ir reģistrēti lieli pokera milži. tur tad arī ir visticamāk ka mazākas izmaksas un elastīgākie likumi ...

 

Viennozīmīgi lētāk ir nopirkt gatavu platformu. Ja gribas savu, tad tev drīzāk jāpieņem darbā mazāka vai lielāka čupiņa ar zinošiem darbiniekiem un maksāt tiem mēnešalgas....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...