Blumish Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 (edited) Sveiki. Varbūt kādam ir laiks un vēlme izveidot dizainu šim webprojektam: http://kviti.lv Šis būs izklaides portāls. Pašlaik lapa tautās vēl nav palaista, jo tiek veidota. Lūk lieta kas tuvākajā laika tiks izveidotas pirms palaišanas: Pirmās lietas pirms publiskošanas - Iespēja uploadot vairākas bildes vienlaicīgi un komentēt tās - Ievietot draugiem.lv/facebook.com/twitter.com pasi - Tikt skaidrībā ar statistiku (īso/kopumā) - Papildus Administrātora funkcijas (Labot rakstus, dzēst komentārus.....) - Sadaļas - labākie,skatītākie, jaunākie - E-pasta adrešu pārbaudījums, kas ietver paroles atgūšanu - Ūdenszīmes izveidošana - Iegūt jaunu dizainu Budžetu šim pasākumam nav, tapēc ceru uz atbalstu. Lapas apakšā protams jūsu paraksts + reklāma (kad lapa tiks palaista) uz jums vajadzīģo vietu. Varbūt kāds atsauksies. Edited December 8, 2011 by Blumish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 > Varbūt kāds atsauksies. Jē... cerība mirst pēdējā! (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Nu čalīt, tas gan nav smuki, lapas pirmkodu es tev iedevu, bet copyright'u, kuru labi gribot var tikai ieraudzīt, jau esi paspējis noņemt nost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted December 8, 2011 Author Report Share Posted December 8, 2011 Pirmkods ir tiešām tavs. Lapa nestav vairs uz mana servera un copyright nesmu nemis nost. Kad stavēja uz mana, bija arī copyright, pats redzēji. Tavs pirmkods biju diezgan buggain, pats to atzini. Visi bugi ir izlaboti, un pietaisitas citas iespejas+ vel daudz tiks pievienots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raimonds Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Pirmkods ir tiešām tavs. Lapa nestav vairs uz mana servera un copyright nesmu nemis nost. Kad stavēja uz mana, bija arī copyright, pats redzēji. Tavs pirmkods biju diezgan buggain, pats to atzini. Visi bugi ir izlaboti, un pietaisitas citas iespejas+ vel daudz tiks pievienots. Vienalga cik tu tur esi licis klat, bet kaut kadu atsauci uz orginalo autoru atstat vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Darba piedāvājums fascinē.Kurais pēc kārtas projekts tas jau būs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts