senters Posted December 7, 2011 Author Report Share Posted December 7, 2011 Šos aizkomentēju pavisam, lai redzētu vai ātrāk būs, bet nekā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Kā tu mēri to 'ātrumu'? Hronometrs kā vecajos labajos laikos? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 P.S. Nu iedod taču to, ko prasīju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
senters Posted December 7, 2011 Author Report Share Posted December 7, 2011 Lai "nomērītu", ka vienā gadījumā rezultātu atgriež 2 sec un citā (šobrīd) 40 sec nevajag hronometru. Esmu jau uzrakstījis, kurš ir all_events.php faila selects un sql_event.php selects. Arī events tabula ar kolonnām ir iedota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Saliec laika mērīšanu ik pēc kādām n rindām (kaut vai ik pēc 10) vai pirms visām šaubīgajām vietām - pirms pirmā selekta, pirms cikla, pēc cikla. Ātri vien lokalizēsi problēmu un sapratīsi, kas ir tas, kas bremzē. // skripta sākumā $time_started = microtime(true); // ik pēc n rindām vai pirms šaubīgajām vietām echo '<!-- ' . (microtime(true) - $time_started) . '-->'; un pēc tam paskaties sourci, kurā brīdī ir tas maģiskais pieaugums laikā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
senters Posted December 8, 2011 Author Report Share Posted December 8, 2011 Paldies par ieteikumiem. Izmēģināšu uzlikt laiku pirms un pēc interesējošām vietām. Pa lielam skaidrs kur problēma, mēģināšu optimizēt pirmo sql, jau uzreiz sajoinojot visu vienā sql, lai nebūtu 3 while cikli. Bija doma sql_event.php uzrakstīt kā funkciju, ko nevis inklūdot ar include() ciklā, bet kā funkciju izsaukt. Redzēs kas no tā visa sanāks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Pa lielam skaidrs kur problēma, mēģināšu optimizēt pirmo sql, jau uzreiz sajoinojot visu vienā sql, lai nebūtu 3 while cikli. Hmm, atceros, ka bija reiz jau tāds jautājums un tajā es rakstīju, kas jādara, lai tā būtu ;) Te nu mēs esam :D BTW es šo to arī esmu uzrakstījis latviski par šo tēmu un daži no rakstiņiem ir 1:1 ar tavām problēmām, kuras te diemžēl ir biezā slānī. http://datubazes.wordpress.com/category/atrdarbiba/ Gints Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
senters Posted December 8, 2011 Author Report Share Posted December 8, 2011 Paldies par norādi, izlasīšu ko raksti par to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts