Jump to content
php.lv forumi

Kādu mūziku programmētāji klausās?


laucinieks

Recommended Posts

Sveiki,

Tātad mazliet atiešu no programmēšanas, un vēlētos uzzināt kādu mūziku Jūs, programmētāji, klausāties?

Personīgi es klausos roku un tikai roku ( 70 - 90 gadu roku (Queen, Ac/Dc, Guns N Roses, Led Zeppelin, Bad company, Kiss, Foreigner, Journey, Whitesnake, Iron Maiden ... u.t.t.u.v.j.p)).

Praktiski, tas ir jocīgi, jo es no savas klases nezinu nevienu kurš vēl klausās kaut, ko tādu ko es klausos. Tāpēc vēlētos uzzināt, ko Jūs, kā programmētāji klausāties :) !

AC,

L.

Edited by laucinieks
Link to comment
Share on other sites

Viss no klasiskā roka (visādu žanru - Rainbow, Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd, Muse, The White Stripes, Yeah Yeah Yeahs, ...) līdz metālam (atkal visādu žanru - Amorphis, Korn, Satyricon, Cradle of Filth, Opeth, Dimmu Borgir, Therion, Tristania ...). Būtībā liela daļa no tā kur iekšā ir ģitāra (vēlams vismaz viena elektriskā), bungas un ko var izpildīt tīri dzīvajā.

 

Dažreiz uznāk kaut kas un gribās paklasusīties kaut ko tumši elektroniskāku - galvenokārt darkwave (Sopor Aeternus, Diary of Dreams, ...).

 

Visā visumā tā. Tiesa gan programmējot mūziku neklausos, bet tā kā lai nokļūtu uz darbu es pavadu ~40min soļojot (vienā virzienā), tad kaut ko klausīties sanāk gandrīz katru dienu...

Edited by rATRIJS
Link to comment
Share on other sites

Tieši tā pat kā Briedis! :)

Bet nu pārsvarā vocal trance no di.fm :) ( protams, ja tur ir normāls dj, parasti tā ir tik no rīta puses)

 

Varu ieteikt piektdienu vakaros plkst. 21 (pēc mūsu laika :p) uzslēgt BBC Radio One, 2h pārraidi vada Annie Mac, jaunākā klubu mūzika `n` stuff :)

Jau no nākošās dienas (sestdienas), līdz piektdienai var noklausīties pēdējo raidījuma atkārtojumu: http://www.bbc.co.uk...rammes/b006wqdc

Edited by briedis
Link to comment
Share on other sites

Uj, spektrs ir ļoti plašs. Pie ikdienas mūzikas varētu teikt, ka tāda, kas skan pa radio101 - programmējot fonam ļoti labs, tikai dažreiz jānoslēdz, jo dziesma ir par lipīgu un sit ārā no domas :). Vakaros ik pa laikam labprāt paklausos vai nu Jazz vai klasisko mūziku - divi super pretstati. No Jazz vairāk esmu jaunā piekritējs vai kaut kāda Jazz fusion mixa, piemēram, kā Al jawala, bet no klasiskās mūzikas tādu komponistu darbi kā Mocarts, Arvo Parts, Štrauss, Bendrihs Smetana, un citi, kuru vārdus nenosaukšu, jo zināšanas par akadēmisko mūziku kopš mūzikas skolas laikiem ir tā teikt, bišs ierūsējušas. :) Bet nu būtībā tas viss ir atkarīgs no garastāvokļa.

Edited by KarlisBa
Link to comment
Share on other sites

Labs troksnis, kādu atceros, bija starppilsētu telefonā vēl analogo līniju laikos, kad pilsētas rotāja Ļeņina pieminekļi. Konkrēti - zvanot uz Ķegumu. Varēja arī noteikt, ka zvanītājis ir no turienes). Vnk. bauda.

 

Kaut kas ievērīgas cienīgs ir tapis pie Trance, bet vislabākais ir nekas. Skolas laikos izteikti varēja novērot, ka tiem, kuriem uzradās pleijeri un kas tos lietoja, sekmes slīdēja uz leju...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...