Jump to content
php.lv forumi

Kā pārdot mājaslapu?


Molodoj

Recommended Posts

Ja tas ir starptautisks projekts, tad vari mēģināt flippa.com, tiesa tur par ievietošanu ir jāmaksā kādi 20$, toties tur ir mazāk visādu puskoka lēcēju. Vienīgo savu projektu ko esmu notirgojis uz ārzemēm notirgoju vnk cilvēkam, kas interesējās, vai to nepārdodu . Ja kādu tavs projekts nopietni ieinteresēs, tad tevi atradīs :)

Link to comment
Share on other sites

Pirms pārdot - vajag reāli izvērtēt cenu. Lielākais vairums izdomā mistiskus ciparus un tad brīnās, ka nav interesentu. Piem., http://www.pardodbiznesu.lv/lv/bizness/interneta-gramatu-veikals/ - nu zinot kā notiek grāmatu tirdzniecība i-netā (vismaz LV) - ja tiek piedāvāts arī SIA, tad prasītā summa ir pārvērtēta 8-10x. Muļķigi ir uzskatīt, ka tev ir labs domēns un cilvēks jau var ieguldīt 20K un tad pelnīt 100K gadā - ir jāsaprot, ka pārdodot kaut ko tev ir jānovērtē šis produkts atbilstoši reālajai situācijai, protams ņemot vērā arī to, ka piem., produkts ir unikāls tirgū un tam ir savas priekšrocības.

Link to comment
Share on other sites

Pirms pārdot - vajag reāli izvērtēt cenu. Lielākais vairums izdomā mistiskus ciparus un tad brīnās, ka nav interesentu. Piem., http://www.pardodbiz...ramatu-veikals/ - nu zinot kā notiek grāmatu tirdzniecība i-netā (vismaz LV) - ja tiek piedāvāts arī SIA, tad prasītā summa ir pārvērtēta 8-10x. Muļķigi ir uzskatīt, ka tev ir labs domēns un cilvēks jau var ieguldīt 20K un tad pelnīt 100K gadā - ir jāsaprot, ka pārdodot kaut ko tev ir jānovērtē šis produkts atbilstoši reālajai situācijai, protams ņemot vērā arī to, ka piem., produkts ir unikāls tirgū un tam ir savas priekšrocības.

 

8 - 10x par daudz? Par 1500 - 2000 Ls pliku internetveikalu uzkodēt labi, ja var, un i tad sūdīgu. Klāt 2500 reģistrēto lietotāju, līgumi, infrastruktūra... 15 kLs jau tāda smiekla nauda priekš biznesa vien ir. Pat mašīnu lāga nopirkt nevar, bet te biznesam tas skaitoties par dārgu. Protams, hvz kāda tur reāli peļņa spīd un tā.

 

Ar to es gribēju teikt, ka gadās arī, ka pārvērtē, bet nu smieties arī nevajag, par kapeikām tādas lietas netirgo.

Edited by Kavacky
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...