Jump to content
php.lv forumi

.psd -> .html


mypoint

Recommended Posts

Vidējās izmaksas:

 

30 - 40 Index šablons jeb pamats, iekšlapas 15 - 20 Ls. JS funkcijas, tur slaideri, show, hide, dažādi risinājumi no 10 par vienību. Griezums atbilstoši mūsdienu prasībām, 1:1 ar PSD, darbojās sākot no IE7 un uz augšu versijām, FF, Chrome, Opera, utt..

 

Katru projektu izvērtēju, un beigās iedodu izmaksu tāmi, jo ir projekti kur ir ko vairāk darīt, ir atkal mazāki projekti pēc apjoma. Ja interesē, sīkak [email protected] vai šeit PM.

 

P.S. Esmu griezis vairāk nekā 200 projektus dažādiem klientiem, privātiem un aģentūrām, tīri darba specifika ir PSD slaicošanas neliels serviss tiem, kuriem vajag, vai arī tie, kuri negrib mocīties. :)

Edited by foxsk8
Link to comment
Share on other sites

Ja gribi IE6 supportu, tad arī par to attiecīgi būs projekta izmaksas X2 X3, jeb citādi teikt, cik tas izmaksās klientam. Un uz IE6 nav normālu JS atbalstu, visādiem pluginiem, slaideriem, utt... nerunājot vēl par general css problēmām un citām lietām.

 

Kas attiecās vēl uz IE6, izveidojam javascript čeku, ja cilvēks lapā ienāk ar IE6, viņš neko nevar izdarīt, izmetam viņam izlecošo logu ar skaisti norealizētām citu pārlūku ikonām un download linkiem. 5 min, apmeklētājs uzlabo savu pārluku un lieto lapu normāli.

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu par to ka ja lieto IE6 tad piedāvā atjaunoties uz jaunāko, bet šeit paliek mūžīgā problēma, ka ir ļoti daudz uzņēmumi un bankas kurās lieto IE6 bez iespējām pāriet uz jaunāku versiju.

 

"bez iespējām"? Lai darbinieki sāk bakstīt savus sisadminus, ka nevar nevienu lapu normāli apskatīt...

 

Jo ilgāk suportēsim tādus IE6, jo ilgāk viņi būs mums līdzās...

Link to comment
Share on other sites

 

"bez iespējām"? Lai darbinieki sāk bakstīt savus sisadminus, ka nevar nevienu lapu normāli apskatīt...

 

Jo ilgāk suportēsim tādus IE6, jo ilgāk viņi būs mums līdzās...

esmu dzirdējis ka daļa lattelecom ēkas datori ar dzīvo uz IE6 un dažas bankas arī un kur neviens netaisās neko mainīt.

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc, ka tantes runā, ka LTC un dažas bankas lietojot IE6, visām mājaslapām joprojām jātbalsta IE6? Ja šķiet, ka briedis runā muļķības un viņa dati neprezentē vispārējās tendences, tad apskaties: http://ranking.lv/lv/rankings/web-browsers.html procenti ir gandrīz indentiski; arī IE7 drīz varēs laist pa skuju taku. Labi, ja produkts tiek veidots šādas iestādes iekšējām vajadzībām, tad vēl tā... bet arī, spiestu cik var, ka izstrādē tāda gadījumā būs dārgāka, ilgāka, funkcionalitāte būs zemāka un arī turpmāk ar atbalstu var gadīties ilgāka ņemšanās.

Link to comment
Share on other sites

Dažas tantes runā arī, ka tās lietas, kur LTC izmanto IE6, tiek darbinātas uz tieši šīm lietām paredzētām virtuālajām mašīnām, kuras droši norobežo IE6 no ļaunās ārpasaules. Viss pārējais tiek darbināts kā pie cilvēkiem.

Link to comment
Share on other sites

Protams, ka lielos vilcienos var uz IE6 arī dabot pilnvērtīgu maketu, bet būs daudz un dažādu nianšu, kur tomēr kāda lieta izskatīsies, nefunkcionēs vai būs nobīdījusies savādāk, nekā tam ir patiesībā jābūt. Paskatot to pašu seb.lv uz IE6 viss smuki šancē, bet iekš slaidera gan ir rimbuļi sabīdījušies un gan jau vēl kaut kur ir kādas nobīdes.

 

Kas attiecās uz bankām, bankas var to visu atļauties, bet salīdzināt parastas lapas izstrādes budzetu ar bankas budžetiem nevar. So par ko te vispār panesās diskusija? :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...