Jump to content
php.lv forumi

Symfony+ajax


lotart

Recommended Posts

Ar symfony sāku darboties tikai nesen, tāpēc jautājums šāds:

 

Templeitā ir norādīts link_to (bilde, actions), ko nospiežot, tiek izsaukts action, kas pieskaita klikšķi un pārlādē lapu, lai parādītu cik reizes kopumā uz linka klišķināts, arī bilde pie pārlādēšanas nomainās. Attiecīgi nospiežot šo link_to(cita bilde, actions) vēlreiz, klikšķis tiek noņemts no kopskaita un bilde nomainīta uz sākotnējo. Ja ideja nav skaidra, tad īsumā tas būtu kaut kas līdzīgs Facebook I like pogai.

 

Problēma šajā gadījumā būtu tāda - vajadzīgs lai pēc klikšķa netiktu pārlādēta visa lapa, tikai izsaukts actions (lai pieskaitītu/atņemtu) un nomainīta bilde. Ieteicams būtu izmantot js bibliotēku Prototype, lai realizētu šo situāciju, bet nav ne jausmas, kā to realizēt. Kā ar js palīdzību izsaukt action?

 

Būšu pateicīga par jebkādiem ieteikumiem risinājumam. (Symfony tutoriāļus esmu izpētījusi pa labi un pa kreisi, bet necik daudz skaidrības tas nedeva, jo tur parādīti kaut kādi izrauti fragmenti no konteksta, bet man vajadzētu redzēt visu kas un kā, jo ir diezgan maza pieredze ar symfony).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...