foxsk8 Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Sveiki tautieši, tad nu ir radusies vajadzība pēc history.pushState, jeb vārdu sakot, funkcijas, kas uz browser back pogas spiešanu izmestu kādu citu lapu, saistītu ar projektu, nevis aizietu uz iepriekš atvērtu dokumentu. Cik skatījos, ir tur html5, tas der, vienīgi nevarēju no esošiem piemēriem, uzbūves, pluginiem dabot tā lai tas viss strādā: Atveram: index.php, nospiežam back, vajag lai atver test.php Kādam ir kāda ideja, risinājums, piemēri? Paldies jau iepriekš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 history.go(-1); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 History go tev aizmetīs atpakaļ uz iepriekš atvērtu lapu, bet man vajag lai history go vietā būtu cita lapa, nevis tā ko tu iepriekš esi atvēris. Nu to varētu iedomāties tā, cilvēks caur googli atnāk uz manu noteiktu lapu, izlasa info, spiež back, nonāk atpakaļ google. Man vajag lai viņš spiežot back, nonāk citā lapā, nevis googlē, kas ir bijusi iepriekš atvērta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 https://gist.github.com/1310099 Vajadzētu strādāt. Tiesa gan man ļoti nepatīk tādi haki un es neieteiktu tādus lietot :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 Šis vairāk ir nepieciešams, lai navigētu, jeb manupulitētu ar lapas apmeklētājiem, jo ir vismaz 20% useru, kas ienāk lapā, nosūc info, un iziet laukā, respektīvi, no viņiem ir maza atdeve, līdz ar to, exit page lapā doma izvadīt vēl kādu saistošu info, kas tos lietotājus ilgāk noturētu lapā, vai arī izvadīt kaut kādus piedāvājumus, un citu saistošu info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Tas ir pretīgi un nedabiski. Lapa, kas mēģinātu kontrolēt manu pārlūku man radītu vēlmi iespējami ātrāk no tās tīties prom un nekad nenākt atpakaļ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Skaidrs... tu takā novilto vēsturi, lai tad, ka klients spiestu back, viņš tiktu 'pārmests' uz citu lapu, nevis to, no kuras nāk, ja? Piekrītu par nedabiskumu. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Šis vairāk ir nepieciešams, lai navigētu, jeb manupulitētu ar lapas apmeklētājiem, jo ir vismaz 20% useru, kas ienāk lapā, nosūc info, un iziet laukā, respektīvi, no viņiem ir maza atdeve, līdz ar to, exit page lapā doma izvadīt vēl kādu saistošu info, kas tos lietotājus ilgāk noturētu lapā, vai arī izvadīt kaut kādus piedāvājumus, un citu saistošu info. Taadi buus vienmeer. Arii es ljoti biezhi apmekleeju kaadu lapu tikai lai dabuutu info un tur vairs neatgriezhos. Ticu, ka arii tu taa dari kad meklee kaadu Web development informaaciju. Ja informaacija ir noderiiga un lapai ir potenciaals dot informaaciju arii naakotnee, tad gan jau veel kaadreiz tava lapa paraadiisies mekleejumu rezultaatos. Jo biezhaak taa buus jo vairaak lietotaaji atcereesies tavu lapu un saaks to apmekleet pa tiesho. Uzspiest neiistas lapas nav celjsh kuru iet, manupraat. Ja es ko taadu biezhi piedziivotu no vienas lapas tad es to lapu saaktu izlaist parseejot google rezultaatus. Vari meegjinaat customizeet lapu, ja redzi ka lietotaajs naak no Google's, bet ielauzsties lietotaaja browser history nevajadzeetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Vēl ir arī tāds variants, ka to citu noderīgo informāciju rādīt UZREIZ. Jo uzspiežot man history, man pretī gribas uzspiest darba un atpūtas nometnes apmeklējumu Aizurālu akmeņlauztuvēs mūžīgajā sasalumā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Kāpēc nevar uzlikt pie ielādes enkuru (#banana) un uzlikt listen`eri uz izmaiņām - ja tiek fiksētas izmaiņas (back poga), tad "kaut ko darām"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts