rpr Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Vajag saprast kādas ir iespējas norēķināties mobilajā vidē. Līdzīgi kā apple store, ka paprasa vai var noņemt naudu un viss. ir kādi alternatīvi risinājumi priekš html mobilajām versijām. vai caru paypalu vai citu servisu varētu izlaist. kā ir ar lokālajiem mobilajiem operatoriem. vai caur tiem var jebkādu summu dabūt cauri vai ir tā kā es vēlos vai sms vai vēl cits risinājums? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Mobīlā vide tev ir domāts kas? Aplikācija vai arī mobile web versija? Ja mobile web versija, tad tur var izmantot tos pašus maksājumus, ko webā, sms, paypal, utt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Mhm, es ar tā padomāju. Kas tad ir mobilais telefons? Tas ir tas pats dators ar web pārlūku, kam vienīgā atšķirība ir mazāka ekrāna izšķirtspēja (parasti), kā arī, iespējams, nav tik labs JS atbalsts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Teorētiski mobilajiem telefoniem varētu būt servisu, kas maksu pieskaita rēķinam, praktiski vai tā ir nezinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 teorētiski ir html pielāgots telefoniem, bet es nevaru forwardēt uz html, kas nav pielāgots telefonam. pamēģinat paši atvērt kaut vai delfi.lv no telefona un mobilo versiju. atšķirība stipri jūtama. esmu arī dzirdējis par to ka pieliek naudu rēķinam, bet cik tas ir reāli, to pagaidām varu tikai minēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 nu re, izrādās paypal ir mobilā versija. https://mobile.paypal.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Nezinu, kā var "pielikt naudu rēķinam", ja vien nesūta kādu SMS vai neveic zvanu uz īpašu maksas numuru. Hmm, kaut gan vienu atceros - lmt mājaslapā kādreiz bija tāda iespēja, klikšķinot uz linka no telefona veikt apmaksu, vai arī es kaut ko murgoju. Lai vai kā, nav dzirdēts tāds populārs norēķināšanās veids caur telefoniem (neskaitot sms vai zvanus). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 es ar esmu dzirdeejis par taadu, ka tu nospied "Piekriitu" un no tadas kartes atskaitaas, vai reekinaa paraadaas .... bet varbuut taa ir operatoru fiica .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 tas nebija ar kaut kādu google wallet saistīts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts