Jump to content
php.lv forumi

JavaScript papildus lauki


hmnc
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Tā kā man radās vajadzība pēc vienas opcijas un JavaScript vēl nav mana stiprā puse tad nolēmu uzjautāt šeitan gudriem cilvēkiem.

 

Nu tad problēma te - ir vajadzība pēc formas, kurā būs divi lauciņi. Joks slēpjas tajā, ka ideāli būtu, ja piemēram ierakstot kaut ko abos lauciņos (nespiežot nekādas papildus pogas) atvērtos vēl divi tādi paši lauciņi (tukši protams) un ierakstot tajos kaut ko, parādās trešie - vēl divi tādi paši lauciņi, un tā līdz kaut kādai noteiktai robežai.

Cik reāli tas ir izpildāms ar javascript, tb - vai tas ir izpildāms nepārlādējot lapu n-tās reizes? dati (visi n-tie lauciņi, kas būs aizpildīti) protams saglabāsies tikai tad kad nospiedīs "submit" pogu formai.

 

Ceru, ka ideju izklāstīju daudz maz saprotami :)

Link to comment
Share on other sites

<script type="text/javascript">
function byid(id) 
{
if (document.getElementById)
 return (document.getElementById(id));
if (document.all)
 return document.all[id];
if (document.layers)
 return document.layers[id];
return false;
}
function ch(prefix)
{
if (byid(prefix+'1').value && byid(prefix+'2').value)
 byid(prefix).style['display']='block';
}
</script>
<form>
<input type="text" id="a1" onchange="ch('a')" onkeypress="ch('a')" />
<input type="text" id="a2" onchange="ch('a')" onkeypress="ch('a')" />
<div id="a" style="display:none">
<input type="text" id="b1" onchange="ch('b')" onkeypress="ch('b')" />
<input type="text" id="b2" onchange="ch('b')" onkeypress="ch('b')" />
<div id="b" style="display:none">
<input type="text" id="b1" />
<input type="text" id="b2" />
<input type="submit" value="submit" />
</div>
</div>
</form>

 

kauč kā tā?

Link to comment
Share on other sites

<script type="text/javascript">

 

kauč kā tā?

13179[/snapback]

 

jap tieši tā. bet vai var uztaisīt to kaut kā dinamiskāk, nu piemēram lai lietotājs var ievadīt 30 laukus? kaut kā rakstīt visus 30 input fieldus būtu neprāts :D

 

bet nu paldies tev Venom!

Edited by hmnc
Link to comment
Share on other sites

jap tieši tā. bet vai var uztaisīt to kaut kā dinamiskāk, nu piemēram lai lietotājs var ievadīt 30 laukus? kaut kā rakstīt visus 30 input fieldus būtu neprāts :D

 

13183[/snapback]

 

Var gan. Protams, ka kodu vari izdaiļot un pārveidot pēc sirds patikas.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...