sharps Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) Iekšs PHP radusies neliela problēma. Drusku parakos pa forumu un atradu topiku "Apache nepatīk mans PHP". Pie šādas pat Apache un PHP versijas izdarot visu to pašu ko jurchiks uzrādās tie paši gļuki. Kā es to atrisinaju. Vienkārši iekomentēju PHPIniDir "C:/PHP" rindiņu. Tad nu lapa palaidās, bet iekš PHP info parādās šāda informācija. Configuration File (php.ini) Path C:\WINDOWS Tomēr PHP.ini fails nav iekš windows direktorijas, bet gan iekš ta paša C:/PHP. Mēģinot iekopēt iekš windows direktorijas PHP.ini un pārstratējot serveri tiek izmesti visi tie paši gļuki. Tikko to izdzēšu tā viss normāli aiziet. Man jautājums kas tas par gļuku? Tad kur man to PHP.ini dabūt, lai normali nokonfigurētu? Edited October 8, 2011 by sharps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Paņem XAMPP, atzipo un lieto bez bēdas! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharps Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 To pashu tu ieteici jurchikam. Man doma pastraadaat ar io modulkjiem prieksh seriaalaa porta. taadeelj arii gribu izprast lietas buutiibu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Nu? XAMPP atšķiras no parastās PHP instalācijas ar to, ka tas nav jāinstalē,jo viss ir sagatavots tā, ka atzipo un lieto, nav arī izmētāti konfigurācijas faili ārpus pašas xampp mapes. +nāk līdzi arī mysql, filezilla serveris. Atšķiras vēl tikai konfigurācija (XAMPPā pēc noklusējuma ir daudz vairāk iespējotu moduļu), bet tas nav šķērslis slēgt savus moduļus klāt pēc patikas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts