Galedajs Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 (edited) Sveiki! Šādi izskatās viena daļa no mana javascript: ... window.onload = function() { jsReady = true; document.forms["form1"].output.value += "\n" + "JavaScript is ready.\n"; } ... Kad tas tiek iedarbināts, tad nedarbojas šī funkcija: function invite(){ alert("asd"); <-- Šis parādīsies draugiemSendInvite('asd'); <-- Šis nedarbojas. } Un tad, kad tā arī nedarbojas es varu pielikt klāt alert() un parādīsies alerts, bet nedarbosies konkrēti tā viena rinda no koda. Bet kad es izdzēšu visu window on load funkciju, tad pēkšņi tā funkcija, kas nedarbojās atkal darbojas function invite(){ alert("asd"); <-- Šis parādīsies draugiemSendInvite('asd'); <-- Tad šis sāk darboties } Varētu lūdzu kāds sniegt palīdzību? Nav ne jausmas, kas par problēmu. Edited September 22, 2011 by Galedajs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fxz Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 invite funkcija arī palaižas pie onload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marcis Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Varbūt nenāktu par ļaunu apskatīt failus, kas tiek iekļauti lapa - http://ifrype.com/applications/external/draugiem.js Apskatam draugiemAddLoadEvent() funkciju, kur ļoti jauki redzams, ka tiek definēts window.onload events. Tas, kas tev tur notiek, visdrīzāk tu pārdefinē šo eventu, draugu ifreims netiek izveidots un rezultātā nekas nestrādā kā paredzēts. Vienkāršākais risinājums būtu izmantot to pašu draugiemAddLoadEvent() funkciju: draugiemAddLoadEvent(function(){ jsReady = true; document.forms["form1"].output.value += "\n" + "JavaScript is ready.\n"; }); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Galedajs Posted September 22, 2011 Author Report Share Posted September 22, 2011 (edited) Varbūt nenāktu par ļaunu apskatīt failus, kas tiek iekļauti lapa - http://ifrype.com/ap...nal/draugiem.js Apskatam draugiemAddLoadEvent() funkciju, kur ļoti jauki redzams, ka tiek definēts window.onload events. Tas, kas tev tur notiek, visdrīzāk tu pārdefinē šo eventu, draugu ifreims netiek izveidots un rezultātā nekas nestrādā kā paredzēts. Vienkāršākais risinājums būtu izmantot to pašu draugiemAddLoadEvent() funkciju: draugiemAddLoadEvent(function(){ jsReady = true; document.forms["form1"].output.value += "\n" + "JavaScript is ready.\n"; }); Pievienoju to index lapā: draugiemAddLoadEvent(function(){ jsReady = true; document.forms["form1"].output.value += "\n" + "JavaScript is ready.\n"; }); bet tad nezinu kādēļ vienalga netiek izsaukta šī funkcija. </pre> Edited September 22, 2011 by Galedajs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Galedajs Posted September 22, 2011 Author Report Share Posted September 22, 2011 (edited) Netiek izsaukts draugiemAddLoadEvent Edited September 22, 2011 by Galedajs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Galedajs
Sveiki!
Šādi izskatās viena daļa no mana javascript:
...
window.onload = function()
{
jsReady = true;
document.forms["form1"].output.value += "\n" + "JavaScript is ready.\n";
}
...
Kad tas tiek iedarbināts, tad nedarbojas šī funkcija:
function invite(){
alert("asd"); <-- Šis parādīsies
draugiemSendInvite('asd'); <-- Šis nedarbojas.
}
Un tad, kad tā arī nedarbojas es varu pielikt klāt alert() un parādīsies alerts, bet nedarbosies konkrēti tā viena rinda no koda.
Bet kad es izdzēšu visu window on load funkciju, tad pēkšņi tā funkcija, kas nedarbojās atkal darbojas
function invite(){
alert("asd"); <-- Šis parādīsies
draugiemSendInvite('asd'); <-- Tad šis sāk darboties
}
Varētu lūdzu kāds sniegt palīdzību? Nav ne jausmas, kas par problēmu.
Edited by GaledajsLink to comment
4 answers to this question
Recommended Posts