Jump to content
php.lv forumi

Piesakies un izmēģini SIA HOSTNET VPS


Recommended Posts

 

Lai Jums būtu iespēja pārliecināties par virtuālā servera risinājuma piemērotību jūsu biznesam, piedāvājam pilnvērtīgi izmantot šo pakalpojumu veselu nedēļu par brīvu!

 

Papildus arī bez maksas saņemies konsultāciju par optimālākās jaudas un programmatūras nepieciešamību, kā arī veiksmi nepieciešamos servera konfigurācijas darbus.

 

Piesakieties virtuālā servera pakalpojumam jau tagad!

 

 

 

Pieteikties var sūtot e-pastu uz [email protected], zvanot +371 2828 1726 vai 6738 8024

 

vai http://www.hostnet.l...veris-demo.html

Link to comment
Share on other sites

IMO ar pieredzi serveru administreeshanaa + zinaashanaam par savu aplikaaciju (apmekleejums, aplikaacijas izraisiitaa noslodze, tehnologjiju prasiibas) visu sakonfigureet visnotalj preciizi neprasa ilgaak par vienu dienu.

 

Tiesa nedeeljas laikaa tu pilniibaa nezinaasi vai dotais VPS ir pilniibaa deriigs, jo visi use-cases visticamaak neizpildiisies un var gadiities kaads edge-case kas nograuj to visu pasaakumu. Kaa arii nebuus pietiekamu zinaashanu par uptime, stabilitaati un kas notiek ja viss nobruuk. Tachu tam visam arii ar meenesi nebuutu gana...

 

Visticamaak arii ka nedeeljas deelj neviens savu aplikaaciju nepaarvietos uz jaunu serveri, taadeelj buus jaatesteejas ar kaadu klonu un JMeter (vai tamliidziigiem tuuljiem) lai zinaatu vai viss notiek kaa vajag.

 

Galu galaa uzskatu, ka nedeelja var buut gana daudz lai vismaz vispaariigi uzzinaatu vai ir veelme tur hosteeties vai ne. Vismaz var uzzinaat cik viegli ir komuniceet ar cilveekiem kas to visu uztur, vai VPS platforma varees uztureet tavu aplikaaciju un vai VPS vispaar ir prieksh tevis un tas ir taa veerts tavaam prasiibaam.

Link to comment
Share on other sites

Es neizprotu jēgu šīm testa nedēļām. Ir 2 varianti:

1. Cilvēkam ir apmeklēta lapa, kurai viņš meklē jaunu hostingu

2. Cilvēkam nav apmeklēta lapa un viņš meklē hostingu

 

Otrajā variantā cilvēks uzliek to lapu uz nedēļu, tur uzrodas 50 apmeklētāji pa nedēļu viss strādā kā vajag, jo ir loģiski, ka tie 50 cilvēki nenonesīs to serveri.

Pirmajā variantā apdomīgs cilvēks nevar tā vienkārši riskēt ar to, ka lapa var nestrādāt kādu laiku, pārceļot domēnus uz vps, tikai dēļ tā, lai patestētu vai vps spēj pavilkt to, ko viņam vajag. Tad kā lai cilvēks zin vai ar tādu VPS būs pietiekami?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...