malinens Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 (edited) Tā kā tuvākā nākotnē vajadzēs 2 vizitkas uztaisīt, tad meklēju atbilstošu risinājumu tādām lapelēm, tapēc arī meklēju kādu vienkāršāku cms/freimworku. Esmu dzirdējis, ka Wordpress skaitās labs vienkāršām lapām? Ko jūs paši lietojat vizitkām? Vairāk jau velk uz CMS pusi, bet der arī kaut kas starp frameworku un CMS. Man ir svarīgi, lai "iepazīšanās" laiks ar sistēmu būtu salīdzinoši neliels un custom moduļus būtu viegli veidot nevis čerez Ž. Paldies jau iepriekš! Edited September 7, 2011 by malinens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Viennozīmīgi wordpress. Pirmo reizi, kad vajadzēja ātri uztaisīt vizītkartes tipa lapu ar vairākām un apakšadaļām, labu dizainu, jaunumiem un iespēju komentēt, es izvēlējos wordpress ar kuru pirms tam nebiju saskāries. Pēc 3 stundām man bija ejoša lapa ar labu pašveidotu dizainu un tas viss kopā ar to, ka man nācās vairākās vietās pārkodēt laika rādīšānu, jo atticīgā tēma nerādīja pareizā latviešu valodā raksta un komentāru laikus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 +1 codez Wordpress ir bagāts ar papildināšanas iespējām un gataviem risinājumiem vienkāršiem projektiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts