Jump to content
php.lv forumi

Divdimensiju masīvs


Kemito

Recommended Posts

Sveiki, tā nu lūk rakstot MySQL klasi, griežos pie visu lauku iegūšanas, bet to sakārtojot divdimensiju masīvā. Itkā vienu veidu izsecināju, bet nu tas būtu pārlieku liels slogs datubāzei.

Ideja sekojoša.

 

Doma - Cikls ar skaitītāju, kas ir masīva indekss respektīvi ( $masivs[0], $masivs[1] ) tā tad 0 vērtība un 1 vērtība. Tik tālu viss skaidrs, tālākā doma ir tā, lai respektīvi man ir 3 vai 7 kollonas datubāzē, tam nav nozīmes, lai respektīvi dabūtu gatavu otro dimensiju, pēc vienīgā secinājuma ko izdomājis biju sanāk selektot pēc limita, kas ir indekss, bet nu tas ir slogs datubāzei.

Iznākumam $masivs[0]['name'], $masivs[0]['surname'], $masivs[32]['name'] utml. doma tam visam ir. Ir kāds ierosinājums, kā labākā veidā izpildīt otro pusi, lai nav tā ka dabūju katram veikt vaicājumu pēc attiecīgā indeksa, kas ir limits vaicājumam tobish katru rindu.

Ceru, ka domā iebraucāt, ceru uz kādiem ierosinājumiem.

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Nu redzi, lieta tāda, ka man vaig Masīvu, kas satur masīvu, respektīvi [0]=array(dati row 1) utt. nevis objektus griezt masīvā. Divas dažādas lietas starp objektiem un masīviem. Nu objektu atgriezt masīvā $mas[0]->name sanāca man, bet vaig masīvs masīvā, bet ja daru pēc objektu veidošanas principa atgriezīs gan indexēto vērtību, gan namerow vērtību tobish ja ciklā izvadīšu datus tad man 2x atkārtosies 1 row, un tas man nepavisam nepatīk.

Link to comment
Share on other sites

RedBeans ļauj arī piekļūt kā masīvam:

 

foreach($entries as $user_id => $row){
 echo "$user_id: {$row['username']}, {$row['...']}";
}

 

Bet varbūt es vienkārši nevaru saprast, ko tu gribi panākt. Varbūt parādi kodu, kas to dara līdz šim? Parādi kādi izskatās dati, kas tev vajadzīgi un kādi tev nav vajadzīgi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...