sandrulis Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Sveiki! Esmu izveidojis to saucamo ielogošanos caur facebook, ritigi laba fīča jo cilveki ir slinki lai piereģistrētos jaunā lapā tāpēc vairums jau ir facebook, ielogošanos izdomāju jāveic caur to, ja viss sanaks tad izveidošu arī caur Twitter :) Lab nedaudz nogāju no ceļa, tagad par lietu. Viss itkā strāda, bet es nesaprotu kur, lai rauju informāciju, lai ar php varētu rādīt informāciju apmeklētājiem? Piemēram, ja ir ilogojies rādā lapas saturu, bet ja nav lai rāda login'u. Būtu baigi labi ka kāds paskaidrotu, vai arī vismaz kādu noderīgu linku Paldies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 tak pieglabā kaut kur vai ir vai nav vieksmīgi ielogojies un aktarībā no tā arī rīkojies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Tāpāt kā jebkuru ielogošano, tev sesijā jāsaglabā, ka lietotājs ir ielogojies un kāds lietotājs ir ielogojies. Attiecīg pie lapas attēlošanas pārbaudi sesijas datus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 ņem uzreiz http://hybridauth.sourceforge.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandrulis Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 mixi tā ka tu doma man liekas nevar :P jo ja facebook'ā ir atķeksēts lai atcerās tad manā "lapelē" viņš nebūs ielogojies v3rb0 un codez paldies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts