v3rb0 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) ob_start(); for (...) { echo ...; } $apraksts = ob_get_clean(); :> Edited August 23, 2011 by v3rb0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 (edited) Arggh, kauns pat rakstīt, bet ir vēl viena problēma. v3rb0 - paldies, strādā. Kaut kā pirms tam nepamanīju, ka šis -<pre class="prettyprint"></pre> $_SESSION['pasutijums'.$id] = 'ID - '.$produkti['id'].', Nosaukums - '.$produkti['nosaukums'].', Cena (gabalā) - '.$produkti['cena'].' LS, Daudzums - '.$_POST['daudzums'].'<br />'; nerāda daudzumu, jo to es esmu nodefinējis pirms submit pogas nospiešanas, ja lieku pēc atkal sākas vēl lielākas problēmas. Varbūt to rindiņu Jūs varētu palabot? Iemetīšu visu kodu - http://paste.php.lv/...4fc3e5?lang=php Precīzāk tā ir 45. rinda. Paldies jau iepriekš, un šoreiz ceru, ka šī ir tiešām pēdējā problēma. Paldies, paldies, paldies visiem, kas palīdz!!!! Laucinieks. Edited August 23, 2011 by laucinieks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viena tante Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 nerāda pirms pogas nospiešanas, jo pirms pogas nospiešanas netiek veikts vaicājums datu bāzei, bet, ja godīgi tad tagad, kad esi visu šio noskaidrojis, sāc velreiz no sākuma koda rakstīšanu, smuki atdalot php no html, tabojot utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 24, 2011 Author Report Share Posted August 24, 2011 (edited) Pārlaboju to vietu uz alternatīvo variantu, tagad strādā daudzums, bet ja labo ar roku, tad nestrādā, jo lieku no foreach ... $product_count. Ir vajadzīgs js skripts, + un - poga, uzspiežot + pievienojas - " <?php $_SESSION['products'][$_GET['id']]++; ?>" uzspiežot - pievienojas - <?php $_SESSION['products'][$_GET['id']]--; ?>" // EDIT Pats izdarīju, paldies visiem, kas palīdzēja :) Vairs jautājumu nebūs! LIELS PALDIES! Paldies jau iepriekš, laucinieks Edited August 24, 2011 by laucinieks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Beidzot! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 24, 2011 Author Report Share Posted August 24, 2011 Viss, iet, vairs nav nekādi jautājumi par mājaslapu, tagad ir jautājumi par manām zināšanām. šo kodu - http://paste.php.lv/fd97e6039d965708af221b50d0e23214?lang=php Kā es esmu viņu uzrakstījis, ņemot pēc visiem kritērijiem, vai viņam ir kaut kas neefektīvs/novecojis, ko varēja izdarīt citādāk un labāk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Varēja daudz, daudz labāk. Sākot ar indentēšanu un visa jaukšanu kopā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Sākt drīzāk vajadzētu ar headera neizvadīšanu pēc hml koda :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Atdali HTML no biznesa loģikas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Vai vēl jaukāk būtu, ja error_reporting's būtu ieslēgts! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Viss, iet, vairs nav nekādi jautājumi par mājaslapu, tagad ir jautājumi par manām zināšanām. šo kodu - http://paste.php.lv/...e23214?lang=php Kā es esmu viņu uzrakstījis, ņemot pēc visiem kritērijiem, vai viņam ir kaut kas neefektīvs/novecojis, ko varēja izdarīt citādāk un labāk? Šo kodu varētu likt pie pamācībām kā NEKAD nevajag rakstīt kodu :) Vieglāk kodu būtu pārrakstīt no 0, nekā mēģināt kaut ko uzlabot. Ko būtu vērts ņemt vērā: 1. HTML atdalīšana no loģikas 2. Drošība (SQL injekcijas) 3. Normāla koda identēšana (atkāpes) 4. Normāli mainīgo nosaukumi 5. Konstrukcijas bez jebkādas loģikas: if (isset($_POST['pasutit']) || isset($_POST['pasutit2'])) { echo ''; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts