Jump to content
php.lv forumi

Paralēla piekļuve.


entu

Recommended Posts

Vispār jau pareizākā pieeja būtu nevis to darbietilpīgo darbu veikt tajā pieprasījumā, ko pieprasa klients, bet gan tikai ierakstīt padarāmo darbu rindā un tad palaist background procesu (vai arī šāds process jau ir palaists un fonā čeko jaunus darbus), kurš šo darbu pilda un raksta statusu kaut vai db (rēali ne biežāk kā reizi dažās sekundēs). Un tālāk jau ar jaxu var čekot darba procesu. Jo savādāk, viss darbs paliks pusdarīts, ja pēkšņi lietotājs izdomās navigēt uz citu lapu.

Link to comment
Share on other sites

Tomēr arī glabāšana datubāzē nesanāk. Vislaiku ieraksti netiek pievienoti, bet tikai tad, kad process ir beidzies, visi ieraksti ievietojas. Mēģināju ar PHP defaulto mysql, gan ar CodeIgniter DB bibliotēku. Tā notiek uz servera, bet localhostā strādā kā nākas.

Link to comment
Share on other sites

Pirms kverija palaišanas izslēdzu transakcijas ar $this->db->trans_off(), bet tikuntā visi rezultāti pašās beigās tiek samesti db. Pati funkcija, kura skaita un raksta procentus datubāzē ir izsaukta kā callback funkcija, ja vien tas ir no svara.

Link to comment
Share on other sites

Atkal esmu atgriezies pie šīs lietas un kautkā tomēr nesanāk šie risinājumi tik dēļ tā ka, visas izmaiņas uzreiz tiek izdarītas, kad garais process ir beidzies, bet ne piemēram uz katra procenta, kurš izpildās x laikā. Uz lokalhosta strādā labi, bet uz servera ne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...