Jump to content
php.lv forumi

free dns


DelNet

Recommended Posts

  • 1 month later...

Man neliekas ka tas nic.lv ir par brīvu :( :

Līdz turpmākiem paziņojumiem, mācību (tikai valsts), pētnieciskās un valsts iestādes, kas reģistrētas Latvijā, var reģistrēt vienu domēna vārdu bez maksas.

 

Domēna vārda lietošanas tiesību reģistrācijas pieteikuma iesniegšana un pieteicējam pa e-pastu izsūtītais apstiprinājums par domēna vārda rezervēšanu tiek uzskatīts par līguma noslēgšanu ar Reģistru un ir pamats rēķinam par domēna vārda reģistrāciju un uzturēšanu. Aizpildot domēna vārdu reģistrācijas veidlapu, domēna vārda pieteicējs var norādīt termiņu (pēc noklusēšanas - viens gads), par kādu vēlas veikt apmaksu. Termiņa izmaiņas var veikt arī, nosūtot pieprasījumu uz [email protected] (pirms rēķina saņemšanas). Rēķins tiek izsūtīts uz pasta adresi vai pa faksu, kas norādīts reģistrācijas pieteikumā. Reģistrs veic domēna vārda reģistrāciju un piešķir pieteicējam domēna vārda lietošanas tiesības uz apmaksāto termiņu.

 

Maksājums jāveic divu nedēļu (14 dienu) laikā. Reģistrs anulē domēna vārda pieteikumu, ja norādītajā laikā maksājums nav saņemts.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...