Zintiz Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Sveiki, veeleejos uzzinaat vai kaads ir veicis shaadu darbiibu wordpress blogam? varbuut ir kaads manuaalis vai kkaadi ieteikumi? paldies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Kādu darbību? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 Kādu darbību? DB PREFIX WORDPRESS un kā pēc tam var atdalīt tos blogus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 wordpresam jau bija iespēja uzlikt, lai var izveidot vairākus blogus, nav katram sava atsevišķa DB jāveido. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 wordpresam jau bija iespēja uzlikt, lai var izveidot vairākus blogus, nav katram sava atsevišķa DB jāveido. manupraat, tu kaut ko jauc, viss ir izspaidiit admina panelii un tur shaadas iespeejas nav. es veelos uzlikt blogu ar citu izskatu zem apakshdomeena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Prefiksu var nomainiit ieksh wp-config.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 Prefiksu var nomainiit ieksh wp-config.php un kā man pēc tam uzlikt otru blogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Tāpat kā pirmo, tikai citā direktorijā un ar citu prefiksu, ja izmanto to pašu datubāzi, ko pirmajam blogam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 pašlaik mēģinu šādi izveidot, bet arī nesanāk - http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-enable-multi-site-option-in-wordpress-3-0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Un vai tad tavs pēdējais links nav par to ko es teicu? Vai es atkal kaut ko jaucu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Parādi ko tu mēģini. Tur tak nav nekāda raķešzinātne: instalē pirmo WordPress blogu kā parasti uztaisi subdirektoriju otram blogam iekopē tur visus nepieciešamos failus izmaini wp-config.php $wp_prefix vērtību instalēšanu turpini kā parasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draugz Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) Man šķiet šeit iet runa par wordpress multi_site. Config failā atrodi kaut kur multi site. Pēc tam adminā pie super admin kategorijas atrodi "Sites" un tur varēsi pievienot cik tev tīk. Jaunie prefixi veidosies paši attiecībā DB_PREFIX + site ID Edited August 10, 2011 by draugz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draugz Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Man šķiet šeit ir domāts wordpress multi_site. Config failā atrodi kaut kur multi site parametru un ieliec true. Pēc tam iekš wp-admin pie super admin kategorijas atrodi "Sites" un tur varēsi pievienot cik tev tīk. Jaunie prefixi veidosies paši attiecībā DB_PREFIX + site ID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts