SergioProfs Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Varu ieteikt garmtech.lv. Pats lietoju jau vairākus gadus. Mājas lapa strādā ātri. Supports palīdz operatīvi. Maksāju 5 Ls/mēn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 SergioProfs vai Sergej V. kā tevi sauc īstajā vārdā, tev drīzak vajadzēja atbildēt, ka tu strādā Garmtech jau vairākus gadus un, ka pakalpojums ir sūdīgs, mājas lapas strādā lēni un support tikpat kā neatbild :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelena Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ENERGY IT piedāvā Jums dažādus neierobežota hostinga veidus, kuri apmierinās gan tos, kuriem ir nelielas "vizitkartes" tipa mājas lapas, gan tos, kam ir liels portāls / vortāls vai korporatīvā vietne. Piedāvājot saviem klientiem izdevīgu vietņu neierobežotu hostingu, mēs rūpējamies par to, lai viņu Interneta resursi strādātu bez traucējumiem un tehniskiem pārtraukumiem, kā arī atbilstu drošības pasākumiem. http://www.energy.lv/lat/hosting/tarifi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 SergioProfs vai Sergej V. kā tevi sauc īstajā vārdā, tev drīzak vajadzēja atbildēt, ka tu strādā Garmtech jau vairākus gadus un, ka pakalpojums ir sūdīgs, mājas lapas strādā lēni un support tikpat kā neatbild :) Kauns nemaz nav taisnību šitā teikt? Bet, ja nopietni tad jā. Pats uz garmtech sēžu jau pāris mēnešus un serviss ne tuvu nav ideāls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infants Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Atvainojos, ka varbūt ne tur rakstu. (Negribu veidot jaunu topiku) Varbūt kāds var kaut ko pateikt par http://www.torqhost.com ? VPS aizdomīgi labā cenā! (€ 25 / year ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Kur tu tādus ciparus atradi? Cik es skatos (http://www.torqhost....servers/storage), tad redzu tādu skaitli mēnesī. EDIT. Liekas, ka runa ir par šo - http://www.torqhost....ate_servers/kvm . Tiešām interesanti. EDIT2. Pamēģināts. Uzliku Debian6, pieslēdzoties ar VNC. It kā strādā super. Vienīgais par ko ir jāaizdomājas ir bandwidth. VPS ir SolusVM kontroles panelis, kur var attālināti restartēt, izslēgt, konfigurēt utt. Edited July 9, 2012 by Pats Toms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infants Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 EDIT2. Pamēģināts. Uzliku Debian6, pieslēdzoties ar VNC. It kā strādā super. Vienīgais par ko ir jāaizdomājas ir bandwidth. VPS ir SolusVM kontroles panelis, kur var attālināti restartēt, izslēgt, konfigurēt utt. Hmm, tu tā vienkārši ņem un pamēģini? Cik ilgi pēc pamēģināšanas jāveic apmaksa? Interesē, vai ~ 4 vizītkaršu lapelēm, un projektiņa būvēšanai ar CI pietiks RAM? Bandwidth nu galīgi nav tas, par ko manā gadījumā būtu jāsatraucas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) emm, nē, tu padevi kaut ko tādu, kas man tieši pēc mirkļa būs vajadzīgs. Es nedaudz uzrakstīju supportam un pēc tam viņu paņēmu. Ja tu esi ļoti izvēlīgs un tiešām domā, ka tev RAM varētu nepietikt (kam gan es neticu), tad mēs varam mēģināt to pārbaudīt. Edited July 9, 2012 by Pats Toms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infants Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 emm, nē, tu padevi kaut ko tādu, kas man tieši pēc mirkļa būs vajadzīgs. Es nedaudz uzrakstīju supportam un pēc tam viņu paņēmu. Ja tu esi ļoti izvēlīgs un tiešām domā, ka tev RAM varētu nepietikt (kam gan es neticu), tad mēs varam mēģināt to pārbaudīt. Mazliet tik biedē, ka pajauns projekts, dempinga cenas. Ar laiku var sākties pārsteigumi. P.s. Es arī ņemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamabo Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Hostingu saraksts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Pievienojos tiem kuri ir pret Garmtech. Supports vinjiem ir zem katras kritikas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 aaxc, ne tikai supports, bet arī mysql konekcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Jā ar mysql tur notiek interesantas lietas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anadana Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Pameģiniet Login.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Pamēģini nespamot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts