vostro Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Sveiki, jautājums kā pareizi noteikt, kurš lietotājs ir autorizējies. Ir tabula <META> kur ir 'first_name' Piemērs: Sveiki, Vasja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ar pliku tabulu vien nepietiks, derētu arī uzrakstīt kādu kodu, kas veic šo autorizāciju :) tad tas pats kods arī varēs pateikt - ir autorizēts vai nav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 Man jau ir funkcija, kas pārbaude vai lietotājs ielāgojies vai nē. Es nevaru izvadīt pareizi ID user, jo man parametra ir categories_id, izvada kļūdu, ka nav nodefinēts lietotāju ID, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Varbūt vienkārši parādi kodu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 Es tagad rakstu no telefona, jo neesu mājas, kods vel nemaz nav realizēts, pāris meģinājumi ir. Man vajaga pareizi uzrakstīt klasi, ir modelis, kur pēc ID izvel lietotāju ROW Array. Modelis pieņem ID. Klasē pagaidām ir parametrs Categories id. Kā no tas klases nodot vai saņemt ID lietotāju uz modeli, parējais man viss saprotams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 (edited) modelis: public function get($id) { $this->db->where( 'id', $id); $query = $this->db->get('meta'); return $query->row_array(); } Klase: public function show ($categories_id,$start_from = 0) { switch ($categories_id) { case 'music': $data['info'] = array( 'title' => 'Mūzika' ); $user_id = 10; $data['use'] = $this->pages_model->user($user_id); $name = 'categories/music'; if (!$this->ion_auth->logged_in()) { $this->display_lib->user_page($data,$name); } else { $this->display_lib->login_page($data,$name); } break; } Views : <div>Sveiki, <?=$use['first_name'];?></div> Edited July 24, 2011 by vostro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ieliec kodu [ code ] tagos! Galīgi nelasāms! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Ceru, ka Viņš to kodu nerakstīja no telefona. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted July 24, 2011 Author Report Share Posted July 24, 2011 (edited) Kā klasē uzzināt kurš ID ir ielāgojies? Un mainīgajā $id ielikt lietotāja skaitli (ID), lai nodotu funkcijai get id parametru?? Ja ievadu klasē skaitli $id = 5; tad viss kārtībā izvadās Vasilijs!! Edited July 24, 2011 by vostro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Nu, tad tev varbūt ir kāda cita metode, kas izvelk to lietotāja id no sesijas, vai kur citur viņš glabājas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted July 24, 2011 Author Report Share Posted July 24, 2011 (edited) Tiku galā, ja kādām būs tāda problēma, tad es viņu atrisināju tā, kad lietotājs ielāgojas pievienoju sessijā ID lietotāja, tad tajā klasē izveidoju mainīgajā $user_id kur ievietoju no sesijas rezultātu un nodevu funkcijai un viss strādā. P.S Paldies briedis Edited July 24, 2011 by vostro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts