reGative Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Sveiki. Nepieciešama funkcija, kas noteiktā vietā ieliek Read more linku. Domāju, ka to varēs darīt šādi - <?php if($teksts < 80){ echo $teksts . '<a href=\'readmore.php\'>Read more</a>'; } else { echo $teksts; }?> bet neiznāk. Kas par vainu? Edited June 12, 2011 by reGative Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Normāli būtu izmantot strlen, bet tavā kodā tas droši vien izskatīsies dīvaini, tapēc raksti: if($teksts[80]) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) <?php if (strlen($teksts)>80) {echo $teksts . '<a href=\'readmore.php\'>Read more</a>'; } else {echo $teksts;} ?> Edited June 12, 2011 by nikidijs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reGative Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 Ir iespēja skaitīt un izlasīt noteiktu vārdu skaitu? Savādāk izskatās diezgan slikti, pēdējam vārdam burtu trūkst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reGative Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 Es izdomāju, ka nepieciešams lūk kā - ievietojot rakstus izmantoju tinyMCE, un tajā tinyMCE ierakstīt kādu BB kodu, kas arī nogriež tekstu man nepieciešamā vietā. Vai kaut kas tāds ir iespējams? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Tak izmanto substr funkciju, piemet teksta beigās "..." un miers.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Var pačekot par substr variantu šajā tēmā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Pakombinē mb_substr() un wordwrap(), izveidojot savu funkciju. un protams strlen() arī. Edited June 12, 2011 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Function names follow the same rules as other labels in PHP. A valid function name starts with a letter or underscore, followed by any number of letters, numbers, or underscores. As a regular expression, it would be expressed thus: [a-zA-Z_\x7f-\xff][a-zA-Z0-9_\x7f-\xff]*. Tāpēc "Read more" nav pareizs funkcijas nosaukums. Labojums: Uzrakstīju Tev šito... lai Mans posts nebūtu pilnīgi bezjēdzīgs! mb_internal_encoding( 'UTF-8' ); function excerpt( $string, $length, $dots = true ) { if ( mb_strLen( $string ) > $length ) { $string = mb_subStr( $string, 0, $length ); $string = rTrim( $string ); if ( $dots ) { $string .= '...'; } } return $string; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Uzrakstīju Tev šito... lai Mans posts nebūtu pilnīgi bezjēdzīgs! Ai, ai, ai. Tādu var izmantot pie excerptu seivošanas, bet pie izvadīšnas labāk izmantot mysql LEFT (un opcionāli LENGTH) funkciju lai nedzenātu liekus datus. Manuprāt tā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ai, ai, ai. Tādu var izmantot pie excerptu seivošanas, bet pie izvadīšnas labāk izmantot mysql LEFT (un opcionāli LENGTH) funkciju lai nedzenātu liekus datus. Manuprāt tā. Nu jā... pašsaprotami. Bet vai tad ir runa par datu "vilkšanu" no datubāzes? Es rakstīju, domājot, ka vienkārši tiek padots strings (ne no datubāzes), un tad saīsināts. Nepadomāju, ka reāli dzīvē tos datus jau ņems no datubāzes. Bet lai paliek piemērs kā parastu stringu, kas ir iegūts ne-no-datubāzes, saīsināt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Jēdzīgāk, nav iznest tikai pirmo paragrāfu? Vismaz es tādu stilu piekopju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reGative Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 rebuilder, kā tad to izdarīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Es izdomāju, ka nepieciešams lūk kā - ievietojot rakstus izmantoju tinyMCE, un tajā tinyMCE ierakstīt kādu BB kodu, kas arī nogriež tekstu man nepieciešamā vietā. Vai kaut kas tāds ir iespējams? Iespējas jau ir visādas. Kā teksta atdalītāju pievieno kaut vai <!--blablabla//--> un ievaddaļai selectē/izdrukā tikai visu pirms šīs te simbolu kombinācijas + linku "lasīt tālāk". Ja ir atvērts pilnais teksts, tad vienkārši drukā visu tekstu ārā un atdalītāju nemaz uz ekrāna neredzēs. Ja to nespēj uztaisīt, tad var glabāt ievaddaļu un turpinājumu atsevišķos laukos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 rebuilder, kā tad to izdarīt? Izvelkam no teksta pirmo p tagu ar visu tā saturu. Vai arī ja tāda nav, tad velkam visu tekstu līdz atduramies pret simbolu <br> vai <br/> :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts