ziedinjsh Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ir tāda lieta, kā var dabūt name serveri kurā ir iekļauts subdomens? man ir name serveri preks www.nosaukums.lv. es grib;etu uzlikt domenu prekš šadas adreses name.nosaukums.lv kādam būtu jāizskatās name serveriem?? ja tas vispār ir iespējams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ja kopā nebūs vairak par 5 subdomēniem tad mierīgi vari iztikt bez Namservera, jo NIC uztur liidz 5 subdomeniem (ierakstiem ? ) Vienigi pasha apachi pareizi nokonfiguree (nu tas jau tapat buus jadara) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 (edited) nū, laikam nesaprati manu domu, jeb arī es nesapratu tavu.. Man jau ir nic.lv domens.. man tagad ir arī izveidots subdomens kuram es gribu uzlikt citu domenu.. ārzemēs.. piem. man tagad ir p2.nosaukums.lv šim es velos uzlikt citu domēnu piemēram p2kkas.co.cc bet tajā www.co.cc prasa name serverus Edited May 6, 2011 by ziedinjsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 nū, laikam nesaprati manu domu, jeb arī es nesapratu tavu.. Man jau ir nic.lv domens.. man tagad ir arī izveidots subdomens kuram es gribu uzlikt citu domenu.. ārzemēs.. piem. man tagad ir p2.nosaukums.lv šim es velos uzlikt citu domēnu piemēram p2kkas.co.cc bet tajā www.co.cc prasa name serverus ????? tas www.co.cc buus Pavisam CITS domens, nevis Subdomens. subdomens ir tas p2 un tos liidz 5 gab vari registret ieksh Nic tobish. p1.nosaukums.lv; p2.nosaukums.lv ... p5.nosaukums.lv a ja vajag lai no ta www.co.cc plaistos p2.nosaukums.lv tad taisi uz vinja vienkrshu redirektu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Uztaisi savam apache virtualo, un ja nevaig vairāk par pieciem kā jau pelēkais vilks sacīja, tad drosī izmanto NIC lv piedāvātos ierakstus un aiziet. http://httpd.apache.org/docs/1.3/vhosts/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts