Jump to content
php.lv forumi
Sign in to follow this  
mirstigais

read more

Recommended Posts

Jau labu laiku meklēju piemērus kā uztaisīt tādu kā read more pogu, vai vienkārši, ka uzspiež uz virsraksta atveras raksts jaunā logā.

Jo pašlaik ir uztaisīts tā, ka vienā logā parāda visus rakstus no datu bāzes, bet vajag tādu kā read more pogu katram rakstam.

Varbūt var kāds padalīties informcījā?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekur tālu neesmu ticis, jo piemērus neaizdodas atrast

 

pašlaik pašam fantazējot ir izdevies uztaisīt to, ka virsraksts kļūst par hiperlinku.

 

raksti3333.php->

 

<? include ("rakstiphp3333.php")?>

<? print "$outputList"; ?> -----> cik saprotu, tagad šeit ir visa tā padarīšana,

 

 

rakstiphp3333.php->

<?

 

include ("viesu-g2db/db_config.inc");

$connect = mysql_connect($DB_HOST,$DB_USER,$DB_PASS) or die ("lietotāja nav");

mysql_select_db($DB_NAME,$connect) or die ("DB nav");

mysql_query("set names utf8");

$sql = mysql_query("SELECT * FROM bl_raksti ORDER by id DESC");

$outputList = '';

while($row = mysql_fetch_array($sql)){

$outputList .=

'

<h3><a href="raksti3333.php?id=' . $row['id'] .'">'.$row['vraksts'].'</a></h3> <-- cik saprtu tad tur tā visa padarīšana grozās ap id. skatoties pārlūkā uz hiperlinku redzu, ka raksta id paņem pareizo. Tāpēc pieņemu, ka vismaz tas man ir pareizi

<br />

'.$row['time'].'

<br />

'.$row['piezimes'].'';

}

?>

Edited by mirstigais

Share this post


Link to post
Share on other sites

<?php
if(isset($_GET['id'])){
$id = $_GET['id'];
$sql = mysql_query("SELECT * FROM bl_raksti WHERE id = $id") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_assoc($sql)){
echo '<h3>'.$row['vraksts'].</h3>
'.$row['time'].'<br />
'.$row['piezimes'].'';
}
if(mysql_num_rows($sql) == 0){
echo 'nav tāda raksta';
}
}
?>

Es uz ātro rakstīju varbūt kaut kur ir kļūda.

Edited by gta1151

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paldies par piemēru gta1151!

 

tik es tagad īsti nesarpotu kā man vajag pārveidot veco piemēru, lai uzspiežot uz hiperlinka parāda tikai to rakstu, jo pašlaik parāda to rakstu uz kura uzspiež pašā augšā, bet kopā ar visiem pārējo DB ierakstiem.

 

raksti3333.php->

 

<? include ("rakstiphp3333.php")?>

<? print "$outputList"; ?>

 

 

rakstiphp3333.php->

<?

 

include ("viesu-g2db/db_config.inc");

$connect = mysql_connect($DB_HOST,$DB_USER,$DB_PASS) or die ("lietotāja nav");

mysql_select_db($DB_NAME,$connect) or die ("DB nav");

mysql_query("set names utf8");

$sql = mysql_query("SELECT * FROM bl_raksti ORDER by id DESC");

$outputList = '';

while($row = mysql_fetch_array($sql)){

$outputList .=

'

<h3><a href="raksti3333.php?id=' . $row['id'] .'">'.$row['vraksts'].'</a></h3>

<br />

'.$row['time'].'

<br />

'.$row['piezimes'].'';

}

////////////////////////////////////////////

if(isset($_GET['id'])){

$id = $_GET['id'];

$sql = mysql_query("SELECT * FROM bl_raksti WHERE id = $id") or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_assoc($sql)){

echo '<h3>'.$row['vraksts'].'</h3>

'.$row['time'].'<br />

'.$row['piezimes'].'';

}

if(mysql_num_rows($sql) == 0){

echo 'nav tāda raksta';

}

}

 

?>

Share this post


Link to post
Share on other sites

<? include ("rakstiphp3333.php")?>
<? print "$outputList"; ?>


rakstiphp3333.php->
<?

include ("viesu-g2db/db_config.inc");
$connect = mysql_connect($DB_HOST,$DB_USER,$DB_PASS) or die ("lietotāja nav");
mysql_select_db($DB_NAME,$connect) or die ("DB nav");
mysql_query("set names utf8");
$sql = mysql_query("SELECT * FROM bl_raksti ORDER by id DESC");
$outputList = '';
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
$outputList .=
'
<h3><a href="raksti3333.php?id=' . $row['id'] .'">'.$row['vraksts'].'</a></h3>
<br />
'.$row['time'].'
<br />
'.$row['piezimes'].'';
}
////////////////////////////////////////////
if(isset($_GET['id'])){
$id = $_GET['id'];
$sql = mysql_query("SELECT * FROM bl_raksti WHERE id = $id") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_assoc($sql)){
echo '<h3>'.$row['vraksts'].'</h3>
'.$row['time'].'<br />
'.$row['piezimes'].'';
}
if(mysql_num_rows($sql) == 0){
echo 'nav tāda raksta';
}
}

?> 

 

Mirstigais izmanto lūdzu paste.php.lv vai arī liec code tagos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mysql_num_rows sūkā desu. count() vai vēl vieglāk vnk ciklā pieliec $have_news=1; un if($have_news==0) echo 'wops. nav jaunumi';

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tieši šis ir tas gadījums, kur mysql_num_rows() ir savā vietā.

 

P.S. Par tabulāciju nekas nav dzirdēts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

mārci, bet vaitad šādā veidā atkal papildus neiet cauri tabulai un nepārskaita ierakstus? lieks darbs taču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mārci, bet vaitad šādā veidā atkal papildus neiet cauri tabulai un nepārskaita ierakstus? lieks darbs taču.

 

noteikti nē. mysql_num_rows atgriež jau saņemto ierakstu skaitu no db.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...