justus Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 cik zinu css var defineet 3 vietās ārējā css failā, documenta sākumā un pie paša objekta, tātad ja es : ārējā failā : .bground { color: green; } dokumenta sākumā color: blue; tad, kāda krāsa īsti man būs tā kas nodefinēta ārējā failāv vai pašā dokumentā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Uz tavu jautājumu nevar viennozīmīgi atbildēt. Skatīsies to, kura ir pēdējā definēta. style.css: .klase{color: green} Variants numur 1: <html> <head> <style type="text/css"> .klase{color: blue;} </style> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body></body> </html> Rezultāts - ar attiecīgo klasi apzīmētie elementi ir zaļā krāsā Variants numur 2: <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <style type="text/css"> .klase{color: blue;} </style> </head> <body></body> </html> Rezultāts - ar attiecīgo klasi apzīmētie elementi ir zilā krāsā. Tā kā nav nozīmes, kur tu kuru CSS definīciju liec - pašā dokumentā vai ārējā failā. Nozīme ir tam, kādā secībā tu šīs definīcijas izvieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justus Posted January 11, 2005 Author Report Share Posted January 11, 2005 (edited) nu jā, bet man ir tikai viens objekts nodefinēts gan ārējā, gan dokumenta augšā, es vēlos panāk, lai ja ir definōcija dokumenta augšā( kas dažos gadījumos var arī nebūt) tad tiek izpildīta tā definīcija kas ir dokumenta augšā, bet ja tur nav nekādas definīcijas, tad tiek izpildīta identiska definīcija kas ir aareejaa failaa, tikai ar citu vērtību. tad es vispirms iekļauju aareejo stilu un tad nepieciešamības gadījumā nodefinēju to pašu iekšējā. Edited January 11, 2005 by justus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Nezinu vai jautājums te ir pa tēmu, bet lūgšu palīdzību. Man ir uztaisīta lapa ar CSS stilu, tagad skatos lapu no datoras - viss ir kaartiibaa, nopublicēju lapu webaa un neviens borders nav, pat backgrounds nav pareizais. Kāds var palīdzēt un pateikt kā piespiest šo failu darboties kā nākas? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 nezinu gan kas tur nestraadaa? man raada itaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 (edited) Tev pārējie borderi arī redzami? <_< Un vel šis tas: Kā var uztaisīt lai lapas aplūlotājs nevar izmantot view source? Un kādu pārlūkprogrammu tu lieto? Edited January 13, 2005 by Forbidden Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Un vel šis tas: Kā var uztaisīt lai lapas aplūlotājs nevar izmantot view source? 12744[/snapback] Tā nevar uztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 nu jā, bet man ir tikai viens objekts nodefinēts gan ārējā, gan dokumenta augšā, es vēlos panāk, lai ja ir definōcija dokumenta augšā( kas dažos gadījumos var arī nebūt) tad tiek izpildīta tā definīcija kas ir dokumenta augšā, bet ja tur nav nekādas definīcijas, tad tiek izpildīta identiska definīcija kas ir aareejaa failaa, tikai ar citu vērtību. tad es vispirms iekļauju aareejo stilu un tad nepieciešamības gadījumā nodefinēju to pašu iekšējā. 12667[/snapback] rādās, ka tu pats atbildēji uz šo jautājumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Un tāpēc jāquoto viss teksts? Ja jau viss atbildēts, tad takš nevajag bezjēgā rakstīt sazin ko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts