nikidijs Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Laba diena. Bija man Lattelecom ar dinamisko IP, pārslēdzu uz statisko. Pirms tam bij kautkāds escom, kurš jau no paša sākuma deva statisko. Nu lūk un uzinstalēju appserv 2.5.10. Ievadot http://mana ip, pie lapas netieku. Taču ar iepriekšējo netu viss bija ok. Kas varētu būt pa vainu? Nav gadijumā kautkas servera settingos jāsamaina, vai pie vainas tā lattelecom IP? No šitiem diezgan maz ko saprotu. Tai pat laikā - uzliku ftp serveri (bulletprof) - vrodi darbojas kā nākas, failiem klāt tieku. Paldies. Edited April 1, 2011 by nikidijs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 @nikidijs -> kads OS? Iespejams ka ugunssienas problemas Serveri liki PEC stat. IP iegushanas .. -- Ja FTP strad korekti tad 100% problema ir tavaa galaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 OS - WinXP. Jap, statiskā jau bij uzlikta un viss sastellēts, un tad tik instalēju appserv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Pārbaudi vai Apache tiešām ir ieslēgta @Apache monitor. Pārbaudi vai Ugunsmūris "Firewall" nebloķē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Rūteris nokonfigurēts? (ja ir) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 man arī neiet Pirms piesledzos lattelecomam gāja un no tā brīža neesmu neko mainijis. Firewall off, ruteris sakonfigurēts(mēģināju pa taisno arī). Mēģinaju dažādus webserverus. man ir dynamic ip. izmantoju dyndns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euphoric Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Un no localhost'a iet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 Nu firewall'ā pie pirmās palaišanas uzpiedu - unblock, tāk laikam nebloķē. Bet parējos variantus mēģināšu pirmdien, šobrīd vairs neesmu pie kompīša. Bet paldies par padomiem un veltīto laiku. Ja būs neskaidrības, jautāšu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 ja pats veidoji seu statisko būs bezgalīgas problēmas agrāk vai vēlāk mainās ip personīgi es atvēru maku un maksāju ap 2 ls katru menesi lai serveris dzivotu ar savu statisko ip bez problēmām :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 nav obligāti jāmaksā... var izmantot dyndns.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts