Jump to content
php.lv forumi

Kalendaars


lopinsh

Recommended Posts

1.Veeleejos lai pievinojot jaunu notikumui datumaa, tas uzreiz ieliktu shodienas datumu.

2. Pievienojot notikumu veelos kaut vareetu iekjekseet kjeksiiti, tipa lai shitais notiek katru nedeelju, meenesi utmldz. Piemeeram dzimshanas dienas - kas ir katru gadu. meegjinaajumi katru nedeelju.

 

lai pievienotu notikumu man ir parasta forma.

 

ja nav veeleeshanaas paliidzeet, mosh var vismaz ieposteet linku kur man mekleet taalaak.

 

Esmu php gandriiz nulle :), bet kaut kur jaasaak.

Link to comment
Share on other sites

nezinu, kur un kā un ko tu raksti, bet izskatās pēc shedulera

 

ja gribi lai pēc defaulta pievienojas tekošais datums - ievadformā izmanto date(), e.g. echo '<input type="text" name="datums" value="'.date('d.m.y').'" />'; vai arī iezīmē vajadzīgo ķeksīti vai ko tur att. datumam (visumā - skaties date() f-ju). Vai arī taisi pēc loģikas - ja lauks nav aizpildīts - pie pielikšanas piem. datu bāzē, datums tiek pievienots tieši db pusē - vai nu kvērijā pierakstot timestamp, e.g. "INSERT INTO table SET ...,post_at=".time(); vai arī izmanto pašas db (MySQL) funkcionalitāti - tādu funkciju kā NOW() utml date/time functions.

 

par to otro - ķeksīti jau pielikt viegli <input type="chekbox" /> - jautājums, kā realizēt, lai tas notikums tev "atkārtojās" automātiski - vai nu, piem. noģenerēt periodus, kad tam ir jāatkārtojas uz visu tekošo gadu, vai nu katram ierakstam to pārbaudīt katru reizi, vai nu... dažādi varianti. iekļaujot papildu skripta palaišanu caur sistēmas iebūvētiem plānošanas līdzekļiem - linuxos tas ir cron, windowā - at vai "sheduled tasks"

 

more info

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...