daGrevis Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Oi, nē. Es muldu. Nebija pamanījis, ka mainīgais $_POST['update_reg_statuss'] eksistē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Viņš nolasītu visu kā vajag, ja Viņš tiktu pāri if konstrukcijai. Tu pārbaudi vai pastāv mainīgais, ka nepastāv. Nekad. Viņš nepastāv, jo nosaukums ir nepareizs. Visticamāk, jo pats esi pārrakstījies. Taisnība, es neiedziļinājos un nepamanīju, ka tur ir isset, savādāk domāju, ka izleks Index undefined. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 vienalga nesaprotu kas par kļūdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 uztaisi print_r($_POST) un paskaties, kas tad tur viņā ir iekšā pēc submit pogas nospiešanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Reku grāmata , sāc lasīt : Beginning PHP and MySQL Es brīnos kā tev pašam neliekas nožēlojami tas, ka tu vairāk kā divu gadu laikā neesi iemācījies par vienu SQL pieprasījumu uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 ja es palaižu ar Izlēgts tad Array ( [reg_statuss] => off [update_reg_statuss] => Mainīt ) ja ar Ieslegts tad Array ( [reg_statuss] => on [update_reg_statuss] => Mainīt ) pēc būtības izpildās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Brīnišķīgi.Atliek tikai viņu pareizi nolasīt un ielikt eskeipoto rezultātu kverijā :) Edited March 15, 2011 by 404 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 mani ir šitā if(isset($_POST['update_reg_statuss'])){ $reg_statuss = mysql_real_escape_string($_POST['reg_statuss']); $statuss = ("UPDATE admin SET reg_statuss='$reg_statuss'"); $info = mysql_query($statuss) or die('Query error - '. mysql_error()); } echo "<b>Reģistrācijas status<b>"; echo "<form method='post' action='".$_SERVER['PHP_SELF']."'>"; echo "<select name='reg_statuss' class='uni'>"; echo "<option value='on'>Ieslēgts</option>"; echo "<option value='off'>Izslēgts</option>"; echo "<input type='submit' name='update_reg_statuss' value='Mainīt' class='uni'>"; echo "</form>"; bet es neredzu kļūdu viņā!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Izlaižot faktu ka tev ir atsevišķāa tabula adminiem ... emm ... tieši kāpēc tu visiem adminiem gribi norādīt statusu "off" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 nejau visiem adminiem.. tā ir vnk tabula kur būs iekļauti visādi sīkumi kā šis Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Aiz kverija vajag pārbaudīt vai ir izdevies apdeitot ierakstu. echo mysql_affected_rows() > 0 ? 'Ieraksts apdeitots!' : 'Neizdevās.Tabulā nav ierakstu?!'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts