GB. Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 GABE.LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Paskaidro vismaz kas tur ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Pzdc. Un ko tu gribi lai tek kāds vērtē ? Tu to lapu taisījis neesi, vienkārši php-fusion pa vrsu skinu uzlipinājis , pokemons nelaimīgais ? Diagnoze >> Draza Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 GaBe.LV [ Viss Viena Vieta ] Ienac un paarliecinies Diemžēl viss tur nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 huj*nja - phpfusion, ja nemaldos kaut ka, man tads steriotips iesities prata, ja lapa darbojas uz phpfusion , ta ir **jnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Par lapu. Piekrītu tam, ka tas ir php-fusion un pīīīīī totāls uzreiz. Kamdēļ adrese norādīta kā GaBe.lv ,bet verot lapu vaļā virsrakstā figurē kaut kāds "PIV" ? Tas, ka tā lapa un tās saturs tiešām ir mierīgi izsakoties - nekas, tas ir pats par sevi skaidrs. Varbūt šis bija viņa nodoms pieaistīt lapas skatījumus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Vai tad nu neapnīk to kakuci spamot visu laiku...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolucionars Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Kad nokūst sniegs, paveras skats uz sūdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Es nezinu pēc kā jūs nosakāt, ka tas ir kaut kāds phpfusion - pieņemu, ka kaut kāds open source CMS - bet man vairāk izskatās pēc paša kodējuma un pietam ļoti līka. Ja tas ir 100%, neskaitot jQuery, paša kodējums, tad ir kur augt, jo atverot jau vien lapas source - meta tagi pat virs doctype, seriously man? Par tālāko jau tur var pat nekomentēt - satura centrēšana ar tabulu, kā arī daudz par daudz to tabulu - izmanto vairāk div'us. Kodējumu labāk izmanto UTF8. Par tehnisko pusi neņemos spriest, bet, ja šī ir beta versija, tad varētu to te tā kā pieminēt, savādāk aiz testēšanas negribas piespamot tur visu, bet ja ir, tad dod ziņu - paspamosim un patestēsim kā pati platforma turas kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lāsma Medne Grišule Posted February 18, 2019 Report Share Posted February 18, 2019 Lūdzu izdzēsiet šo saraksti, jo domēna vārds jau no 2018.gada pieder citam īpašniekam, kam ar šiem 2011.gada vērtējumiem nav nekādas saistības. Tālākai novērtēšanai arī šo lapu nevēlēšos izlikt, kad tā būs pieejama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts