Jump to content
php.lv forumi

Sry, bet jau apriebies...


revolucionars

Recommended Posts

Tātad lieta tāda, ka jau kādu laiku ir mazliet pieriebies daGrevis a saviem tizlajiem komentāriem, rupji sakot jau zajbal man viņš. Kādu laiku atpakaļ vēl bija labi, kamēr tas loxs nebija uzstādīts kā moderators..

A tagad jau sāk pilnigi piebesit, jo sak labot rakstus kur ir kāds lamuuvārds vai vnk teksts kas viņam nepatiktu. Reali sakot man pohuj, ja es gribu, tad es šeit lietotoju lamuvārdus jo šeot tak ir beztēma.

Pēdējā laikā arī sāk komentēt vnk kkādus tizlus tekstus, tolks no komentāra kuram tur nav jēgas? - reali sakot viņš ir sācis krāt tizlos postus!

Hmm vēl kas.. - apskatot lielāko daļu viņa komentārus, tad tādus vārdus, kā "Es, Man, Sev" idiots lieto ar lielajiem burtiem, takā viņš būtu kautkāds dievs. Takā vajadzētu šī foruma adminstrātoriem apdomāt par viņa moderatora statusa noņemšanu.

 

Ar cieņu, Revolucionārs!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Serious-fish-spongebob.jpg

Ak atklāj savu identitāti dārgo varoni. Vai tu esi kemito (atsaucoties uz šo postu)?

 

Bet jā, tas nav īsti glīti ka kāds labo svešu cilvēku postus. Lai gan... ja tie posti ir tiešām galīgi sviestaini vai pārbāzti ar visiem tiem jaun-lat-kriev-iešu vārdiem, tad kāpēc gan ne? Jajau cilvēkam nav ko darīt...

 

Līdz šim neesmu īpaši redzējis, ka viņš labotu postus. Nebiju arī pamanījis, ka viņš ir mods pirms vakardienas.

Link to comment
Share on other sites

Eu m8t, ko tu mani iepin te. Man godīgi sakot pilnīgi vienalga, ko viņš dara vai nedara. Ko viņš labo. Esmu šajā forumā informācijas iegūšanas / izplatīšanas nolūkā. Cilvēks grib garāku interneta krāniņu, lai stiepj sev, nu ko tur padarīsi. vsjo...

emu6nz.jpg

 

i`m not hiding.

Link to comment
Share on other sites

Esmu vienīgais kam tas liekas loti stulbi...?

 

Mani stulbie komentāri? Kā kas? Varbūt kādreiz pasaku ko ne īpaši noderīgu, bet tik pat daudz reizes esmu palīdzējis cilvēkiem atrisināt Viņu problēmas saistībā ar tēmu.

Tas, ka Tev ir poh*j un Tu lieto lamuvārdus nenozīmē, ka citiem tas īpaši patīk. Esmu mods notepad.lv jau kādu gadu un zinu, kas ir vispārpieņemtās normas post'ojot. Izlaboju Kemito postu, jo vai tad nebūtu jocīgi, ka posta "jaukie" lamuvārdi paši no Sevis nomainītos uz trim zvaigznītēm? Vai arī lamuvārdi bija jāatstāj? Izlaboju foxsk8 postu, jo neredzēju nepieciešamību atbildēt uz viņu apsveikumu par to, ka esmu mods arī šeit, ar jauna posta radīšanu. Kas Tev varētu nepatikt, ja vien neesi Kemito vai foxsk8??

 

Beztēma, kurā katrs otrais variants ir necenzēta valoda ir uz ielas kopā ar "urāliem". Šis tomēr ir latviešu programmētāju forums. Padomā ar galvu!

 

Un šis Mani patiešām sasmīdināja... Es esmu Dievs, jo rakstu "Sev" un "Tev" un atgriezenisko vietniekvārdu ar lielo sākuma burtu? Atkārtošos... latviešu valodā tas ir atlauts.

 

Un visbeidzot... ja Tev patiešām tas tik loti grauž sirsniņā - vari arī paprasīt adminiem, lai tevi iecel "augstajā" moda amatā. Laime, ne?? Augstākā līmeņa "krutums".

 

P.S. Pirms nedēlas te bija pilns ar spamu. Tagad tas tiek apkarots... Ekrān-šāviņš ar to, kas šodien tika paveikts...

 

post-3513-0-43051000-1300106980_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

DG: Īstenībā, lai kā man negribētos "piečakarēties", bet nāksies.

 

1. Šeit nav bērnu dārzs kur jālieto :D XD un citi nevienam nevajadzīgi emocionālie izteicieni.

2. Šeit nav twitters, kur var postot postošanas pēc, es piemēram skatos, o jauna tēma, veru vaļā ar domu, ka tur kaut kas būs, bet beigu beigās ieraugu ap 5 taviem komentāriem, kuri ir aizgājuši bezsakarā, un čata paveidā.

3. Drunks gan man iemācija vienu labu lietu savā laikā, nelien tur, kur tu neko nejēdz. Pie tā arī vajag pieturēties.

4. Dažreiz man arī tracina tie bezdomīgie posti, komentāri. Bet par moderēšanas lietām, es neko sliktu īsti nevaru teikt, vairāk jau šis viss ir domāts, tev kā foruma lietotājam, nevis kā moderātoram.

Link to comment
Share on other sites

da jums neapnīk piepi**** man? :D takš man vienalga, kas te raksta - beidzat savos debīlismos iekult mani :D Stiep savu interneta krānu cik garu vien gribi pilnīgi vienalga. Otrais jau, kam liekas, ka es kaut kas esmu. Ja man būtu vaidzība / gribētu - rakstitu no sava profila, bēda maza.

Galvā bik paķerti neesat?

daGrevis - Man pret tevi nav nekādi iebildumi, pilnīgi vienalga, vai tu tanks vai dārznieks.

 

foxsk8: attiecināms uz emocijām ir TAS, ka ja mēs piečakarētos katram, kas neraksta pareizi, sākotos idiotismi kā pašlaik. bet nu lai liek savus smaidiņus, emocijas, tie ir tikai simboli.

 

še no manis :D :p :) ;) :B

Edited by Kemito
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...