m8t Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Nu jā, tad uz to jautājumu es tev jau atbildēju augstāk @ Man šķiet, ka es tev teicu, ka tajā čekingā ir jāietver viss tavs kods... Tavā gadījumā, kaut vai, sāc čekingu uzreiz pēc "<?php" un noslēdz tieši pirms "?>" Vēl jo projām netiec galā? Labi, man pacietība ir izsīkusi... Re kur tev būs viss vienā failā un miers Nīkulis... <?php if(isset($_GET['banana_love'])) { $e=' luv ';$r =''; if(!empty($_POST['name'])&&!empty($_POST['email'])&&!empty($_POST['subject'])&&!empty($_POST['detail'])) { $name=$_POST['name']; $gum="Ca";$email=$_POST['email']; $subject=$_POST['subject']; $message=$_POST['detail']; for($a=0;$a<=15636715;$a++)$r.='r'; function is_valid_email($email) { $result = TRUE; if(!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$", $email)) { $result = FALSE; } return $result; }$e.='ya <'; if(!is_valid_email($email)) die('Šis nav valîds epasts. Ej atpakaï un mçìini vçlreiz...'); $subject="Importante: ".$subject; $message=str_replace("a",$gum."W!",$detail." ".$r.$e.'3'); $mail_from="$email"; $header="from:$name <$mail_from>"; $to='mans_pasts'; $send_contact=mail($to,$subject,$message,$header); if($send_contact){ echo "Vēstule nosutita. Paldies!"; } else { echo "ERROR"; } } } ?> <body> <div id="wrap"> <?php require("send_contact.php"); ?> <form class="form" name="form1" method="post" action=""> <p class="name"> <input type="text" name="name" id="name" /> <label for="name">Name</label> </p> <p class="email"> <input type="text" name="email" id="email" /> <label for="email">E-mail</label> </p> <p class="web"> <input type="text" name="subject" id="subject" /> <label for="subject">Subject</label> </p> <input type="hidden" name="security" value="banana_love" /> <p class="text"> <textarea name="detail" id="detail" type="text" ></textarea> </p> <p class="submit"> <input type="submit" value="Send" /> </p> </form> </div> </body> </html> Tu redzēji to, ko tev nevajadzēja redzēt? Shh... :D Edited March 14, 2011 by m8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Kas par desām? =D $subject ="$subject"; ...ir jābūt: $subject = $subject; Labojums: Ko?! Tikko pamanīju, ka Es piešķiru vērtību tai pašai vērtībai. O.o Tu gribi dabūt par stringu? $x = (string) $x; Gribi dabūt no $_POST masīva? $x = $_POST['x']; Neko negribi? Nedari stulbas darbības kā... 2 + 2; // bez "echo". =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) @daGrevis Viņš to skriptu ir kaut kur novilcis/nokopējis un prasa, lai mēs visu izdarītu viņa vietā, jo viņš neko nejēdz. Kārtējais šāds cilvēks... ;( Fiksi!!! "man NeJiet" dodiet skriptu!!! © php.lv Edited March 14, 2011 by m8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supernal Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 @daGrevis Viņš to skriptu ir kaut kur novilcis/nokopējis un prasa, lai mēs visu izdarītu viņa vietā, jo viņš neko nejēdz. Kārtējais šāds cilvēks... ;( Fiksi!!! "man NeJiet" dodiet skriptu!!! © php.lv Nu apmerām tā sanāk... Iepriekš gan pats visādi izmēģinājos, tad atmetu ar roku, galvenais, ka strādā. Tagad nolēmu, ka tomēr jāsaved kārtībā, mēģināju pats, bet arī šoreiz nekas neizdevās, tāpēc jautāju te pēc palīdzības. Liels paldies m8t! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts