Jump to content
php.lv forumi

bilžu augšupielāde


brekulis
 Share

Recommended Posts

DNS lookup-s liekam subdomeinam būs viens, kamēr dažādās lapas sadaļās var būt dažādi js un css faili, kuriem vairs nav jāveic DNS lookup-s.

Kā būtu, ja izmantotu wildcard DNS ierakstu? Vai tad arī būtu lieks DNS lookup-s?

 

Visefektīvākais veids bildes, jss, css un visu pārējo statisko informāciju ir glabāt uz kāda CDN servisa, būs uzreiz atsevišķs domeins un ielādēs laiki ātri. Daudziem CDN ir labi API, tā, ka pēc uploada var bildi ielādēt iekš tā CDN servera.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc nepietiek ar absolūto ceļu, "/includes/..." ?

 

tāpēc ka ir lapas, kur headers ir includots, bet kas neatrodas includes folderī, bet citā. tā kā jātaisa ../../includes/ lai dabūtu to failu. un problēma sāksies, kad vajadzēs arī hearderu failam, kur būs jāmeklē pēc šitāda ../includes/

 

nu es esmu pamatīgs noobs šajā jomā.

Link to comment
Share on other sites

tāpēc ka ir lapas, kur headers ir includots, bet kas neatrodas includes folderī, bet citā. tā kā jātaisa ../../includes/ lai dabūtu to failu. un problēma sāksies, kad vajadzēs arī hearderu failam, kur būs jāmeklē pēc šitāda ../includes/

 

nu es esmu pamatīgs noobs šajā jomā.

 

Palasi par to, kas ir absolūti un relatīvi ceļi: http://www.coffeecup.com/help/articles/absolute-vs-relative-pathslinks/

Link to comment
Share on other sites

Nu uzttaisi, ka vari darīt šādi... relatīvs ceļš...

 

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?= ROOT; ?>/assets/css/style.css" media="all" />

 

šis pieraksts vienmēr ir tracinājis, kāpēc joprojām kāds izmanto short tagus....

Link to comment
Share on other sites

negribas taisīt jaunu tēmu, tāpēc...

 

kā izveidot ķip kaut ko līdzīgu profila apskates lapai.

piemēram, man ir izveidota tēma, kuru izveidoja lietotājs dāvis. pie tēmas virsraksta arī ir rakstīts, ka tēmu izveidoja dāvis un var uzspiest uz viņa vārdu lai apskatītu viņa profilu. tb, kā izveidot šo viewprofile.php?user=davis ? hrefu uz dāvja profilu jātaisa kaut kā tā? : <a href="viewprofile.php?user=<?php echo $teksta_autors ?>" >davis</a>

 

noteikti ir kāds labāks veids. piemēram, katram useram izveidot savu folderu?

 

un vēl kas..

izveidoju log in/log out, bet cookies kko gļuko. ja dažreiz darbojas, dažreiz nē, dažreiz izlogojas tikai no dažām lapām, dažreiz tikai no vienas. u.t.t., kas pa vainu?

Edited by brekulis
Link to comment
Share on other sites

Nevelējos taisīt jaunu temu, tapēc rakstīšu tepat: kur nopirt mugursomā pārnēsājamu ātombumbu ?

 

Ja tu ar "katram useram izveidot savu folderu" http://who.cares/user/42 , tad meklē googlē "mod_rewrite".

 

Un kas attiecas uz cookies , tad šīs nav E-Mistika forums. Parādi kodu , cilvēki pateiks, kas tu ir nepareizi.

(pat ja "kas ir nepareizi" ne vienmēr ir saistīt ar "kapēc nestrādā" ).

Link to comment
Share on other sites

<?php 
if (isset($_COOKIE["user"])) { 

 include('if_loged_in.php');

}
else

 if(!isset($_POST['submit']))
{

include('if_loged_in_not.php');

}
else {
$errors = '';
$user = '';
$password = '';

$user = $_POST['user'];
$password = $_POST['password'];
///------------Do Validations-------------
if(empty($user)||empty($password))
{
	$errors .= "\n All fields are required. ";	
}
if(empty($errors))
{
	$mdpassword = md5($_POST['password']);
	mysql_select_db( $MYSQL_DATABASE , $con);
			$sql="SELECT * FROM ld_users WHERE username = '$user' AND Password = '$mdpassword'";

			$result = mysql_query($sql);

			if (mysql_fetch_row($result)) {

			session_start();

			$_SESSION['user'] = $user;
			$expire=time()+60*60*24*30;
			setcookie("user", $user, $expire);
			echo $_COOKIE["user"];
			include('if_loged_in.php');
			}
			else{
				echo "Access Denied: Invalid Credentials.";
				include('if_loged_in_not.php');
			}
			if (!mysql_query($sql,$con))
			{
				die('Error: ' . mysql_error());
			}



}
if(!empty($errors)){
	echo "<p class='err'>".nl2br($errors)."</p>";
include('if_loged_in_not.php');
}

}


?>

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...