m8t Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 What ever! kas bijis bijis atpakaļ neatgriezt! Tieši to pašu var teikt par uzticību šai firmai (?), ja vispār tāda ir bijusi (uzticība). ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 manis pēc domājiet ko gribiet, viena vai piecas personas... Tam nav starpības... Jus vienmēr visi esiet ar negatīvu atsauksmi tendēti... ta kā es nemaz neko citu te nevaru pateikt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Bitch Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 par labāk lietām labi komentāri, par sliktām slikti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 (edited) Baigi baigi rich bitch... Kā sacīt jāsaka, ITAP nav jauniņais hostinga lietās... Par to, ka es esot viena persona man gan šaubas māc... Šā vai tā lai būtu redzama kvalitāte un darbības stabilums, ir vajadzīgs laiks.. savādāk es neko nevaru pierādīt, par ko nāku ar jaunu nosaukumu... Tas, ja domājiet ka ir SIA tad uzreiz ir vairāki cilvēki par to gan Jūs šaubāties... Jebkurš IK var pieņemt darbā cilvēkus... arī Martiņš no vps.lv, ka ienāk un tad pazūd, jā es zinu tādus daudzus kantorus arī... Un tas ir stulbi... varu teikt kā ir, es neesmu no tādiem, un šis nav man tikai tads izklaides variants, sasaukt cilvēkus un tad visus uzmest... Ko tur runāt, vnk slēdziet topiku ciet, un pēc kāda laika varēsim atkal pačatot, redzot kvalitāti un darbību... Tad arī varēsim spriest - kas ir kas... Edited March 25, 2011 by archux Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Ja vēlies topiku slēgt ciet, tad slēdz. Tu esi autors tam, kā nekā! Pats neko nekomentēšu par hostingu... neko nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts